finns det något bättre?


good natt!

soooooooooooov gott!

DAGENS

Dagens humör - taggad
Dagens borde - gå och lägga mig snart
Dagens frisyr - Utsläppt
Dagens klädsel - Mjukis och linne
Dagens planer - stöda
Dagens materiella vill ha - En ny mobil
Dagens längtan - Tills jag flyttar hemifrån
Dagens fundering - när jag ska ta det lugnt
Dagens beroende - camel blue
Dagens tråkigaste - Mig själv
Dagens personer -  familjen & ebba
Dagens roliga - Ebba
Dagens låt - all my life


dagens sanning

Det här är mitt spel du är med på mina regler :)


gud va duktig jag är :)

Jag har skrivit klart min historia,  städat (nästan) hela över våningen och badrumet och "tvättrummet" och jag håller på att tvätta alls kläder, handukar och såna där saker. Jag skulle vara den perfekta hemma frun. Fast jag är inte klar än, tare en liten paus och äter lite chips :D


god morgon :)

gick upp vid tio men då åt jag frukost och bussade lite med min söta lillebror. Och nu sitter jag hära, och skriver på min historia, det går faktiskt helt okej. Men det är svårt att skriva om någons liv när man inte vet något om den typ :p menmen, har skrivit en halv sida kanske. Idag ska jag nog bara tare lugnt ska skriva klart det hära och skicka iväg det, sen ska jag nog städa mitt rum och sen ska jag tvätta  kul - NOT! Det är väl vad som händer idag typ, får se om jag kanske träffar Ebba sen när hon kommer hem från sin papi, imorgon börjar jag nio :D yeeees! menmen ska skriva klart nu.
puss

idag

Först åkte jag till faster och mina kusnier och åt tårta och sen till laserdome vi kom två :D och jag kom tre på att träffa flest :D awioo! sen gick  vi till donken för att ta något att äta eller dricka, då mötte jag någon som går i min skola. Kommer aldrig ihåg vad han heter :$ så prata lite med han och så. Sen åkte vi tillbaka till min faster eller jag och mina kusiner. Och grilla med min fasters man föräldrar riktigt mysigt :) och as gott! åt tårta igen, sen åkte jag in till nrj som sög för att möta Malin, Therse, Mike och Fredrik. Sen skulle vi till hässelby men ångra oss lika snabbt typ, så jag rörde mig hemåt och nu är jag hemma. Måste göra min historia imorgon, bajs! Ska nog snart gå och sova eller något, kan inte sluta tänka på saker och ting..
I wish you come back to me.


the days of truth

Life too short for trying too be someone else.

make me breathe again

Jag tänker ganska mycket på dig, på oss. Och på allt vi har gjort tillsammans, du är den enda delen av mig som vill orka nu, du är det enda skället till att jag fortfarande sitter hära. "jag vet att du är trött på skiten, men du måste orka, du har kommit så långt nu" orden du säger som åker in i mitt hjärta som ett pil, det är dom orden som ger mig kraft att orka, orka när skiten känns som jobbigaste. Don't leave me, I need you, like a heart needs a beat, but it's nothing new yo you, i love you. You are my best friend Magnus Hjorter!

god morgon! :)

Jag somande från halv fem till sju, och sen när jag vaknade kändes det som om mitt huvud vägde bly och mina ben som spagetti, så jag gick upp och tog lite mat och dricka. Sen gick jag upp och la mig igen kollade på 2 och en halv man och sen CIS och sen börjde jag kolla på filmen på feman som hete münchen (?) och den var AS bra, fast jag somnade typ i mitten, och vaknde vid halv fem i morrse kul.. Inte, sen somnde jag om vid sex och vaknde nu. Det märks att man mår bättre om man tare lugnt, och jag känner mig faktiskt lite bättre. Men vet inte om jag ska gå eller inte. Jag kommer ångra mig om jag inte går. Men men.. Ska inte vara där förens vid ett tiden så har inte bråttom direkt, nu ska jag äta frukost :)
låter er få veta senare vad som händer , puss!

FREDAG

nu är en till skol vecka slut, och det känns riktigt skönt! tror jag ska börja skriva på historian som ska vara klar nästa vecka, idag ska jag nog bara ta det lugnt och vara hemma. Är as trött och sjuk som en gris :/  vill igentligen gå och lägga mig under täcket och dö typ, men ska försöka att inte sova så här tidigt.. eller kanske någon timme innan jag börjar med historian. Ajuste! jag höll på att glömma, idag så skulle vi springa i en skog och svara på frågor, så skulle jag, Ebba Richard och Jeppe åka tillsammans från odenplan, så vi möttes där kl 09:00 och då står Malin från min klass där också, OCH Simon från min gamla skola, :D så vi allihoppa åkte tillsammans till Albano där ifrån skulle vi gå till Fiskatorpet (?) och om vi gick fel.. det var nog bara för namnet, men när vi kom fram iallafall så var typ alla klara :( Så jag och Ebba gick börja springa sist och kom sist, kul - inte!, vart iallafall en helt okej lunch på Cypern, och nu orkar jag inte skriva mera mina ögon vill typ dö, ska gå och kolla på tv lite och bara ta det lugnt :) hörs sen puss!


god morgon bloggen

Det här är första dagen på länge jag känner mig utvilad, eller inte utvilad, men som jag inte känner mig död som en fisk på morgonen, jag ska snart gå till bussen för att möta E i gullmars. Jag och O somnade innan elva igår, kändes jävligt bra. Idag är det FREEEEEDAG!! och jag har bara en lektion mellan 09:30 - 12:00, hur soft är inte det liksom? :o och det är bara idrott :D 


sova (?)

Det är nog det jag ska göra snart, ska duscha och sen lösa saker med O, får se hur det går.. ingenting blir som jag vill att det ska bli längre, men men. Ska möta Ebba tjugo i nio imorgon på gullmars så ska väl ta bussen som går 08:14 eller något i den stilen så ska väl gå upp vid sju för att hinna försöka få i mig någon frukost, har idrott imorgon och det är min enda lektion mellan 09:00 till 12:00 fast imorgon börjar vi 09:30 och ska vara på norra djurgården :)
vad händer imorgon?

11:40

skulle bussen gå så att vi var framme 12:00 vid historiska, men eftersom vi har en efterbliven vän som inte fattar att vi satt och åt så tog det extra lång tid och vi missa den bussen och då gick nästa 11:59, naajs! vi var framme vid historiska kvart över kanske och fick leta rätt på våran klass, och när vi skulle hänga av oss väskorna och så, så gick "snövit" rakt in i där man håller i sig om man går upp för trappan, kommer inte ihåg vad det heter, och så börja vi as garva.. Det är väl typ det roligaste som har hänt idag, så tråkiga är mina dagar

i'm my own therapy

förlåt, jag vet att min blogg kanske är tråkig och läsa just nu, det händer inte så mycket i mitt liv just nu, skolan har precis börjat och jag försöker komma över saker, jag står på mina egna ben nu, det finns ingen som kan hjälpa mig längre, jag måste klara mig själv. Som min hoe säger "du måste våga vissa dig svag", fuck no. Jag är ingen sån som vissar mig svag inte för personer jag knappt känner. Det finns några väldigt få som känner mig på riktigt, och jag önskar att det var fler jag kunde lita på, men det är ni jag litar på. Ni har mitt förtroende i era händer, gör va fan ni vill med det.
Men från och med nu ska jag försöka börja srkiva mera roliga saker, som t.ex. när vi kom försent till historiska :) det kommer i nästa inlägg..

DAGENS

Dagens humör - ett sånt där självmord har varit i mina tankar hela dan..
Dagens borde - sova
Dagens frisyr - Utsläppt
Dagens klädsel - Mjukis och linne
Dagens planer - försöka göra någon nytta
Dagens materiella vill ha - En ny mobil
Dagens längtan - Tills jag flyttar hemifrån
Dagens fundering - när jag ska ta det lugnt
Dagens beroende - camel blue
Dagens tråkigaste - Mig själv
Dagens personer -  Richard, Ebba, Jeppe och "snövit"
Dagens roliga - Ebba
Dagens låt - ingen

sorry

Har inte orkat skriva någon innan jag kom hem vid fem tiden kanske, och har suttit och funderat på massa saker och fixat lite. Är verkligen skit trött och känner mig för att bädda ner mig och sova, jag är fortfarande sjuk och har varit det i två veckor shnart.. kul :/ har precis ätit, as gott! orkar inte skriva så mycket mera, var på historiska idag med min kära klass och ska skriva en uppstats om "hallonflickan" men det orkar jag inte börja med nu så ska nog göra det imorgon, :) hade även första matte lektionen idag och det känndes bra.. puss

godmorgon!

jag går upp för tidigt idag också, men det är för att jag ska möta philip i gullmars och bara säga hej :p snacka om inge liv haha, jag är as trött och vill gå och sova igen, men det ska jag inte göra. första lektionen är matte men lär typ bara gå igenom massa saker, och sen ska vi till historiska :) soooft, så lär sluta någon gång vid 2 tiden :) aja ska borsta tänderna och sen gå till bussen! puss ha en bra dag


en sanning

"I'll sail with you upon ships across the seas, seas that exist no more, it's time to say goodbye."

DAGENS

Dagens humör - trött
Dagens borde - sova
Dagens frisyr - Utsläppt
Dagens klädsel - Mjukis och linne
Dagens planer - Dö (?)
Dagens materiella vill ha - En ny mobil
Dagens längtan - Tills jag flyttar hemifrån
Dagens fundering - hur mycket jag saknar dig
Dagens beroende - vatten
Dagens tråkigaste - Mig själv
Dagens personer -  Ebba och Farmor
Dagens roliga - Ebba
Dagens låt - Kniven i hjärtat - va hände

dagens sanning

Att ha sex med en tjej utan former är som att dricka ett vin utan alkohol, det är okej - men fan inte roligt!

vilken telefon ska jag köpa?

                         ett:




















 två:

onsdag

dagen började med att jag möte Ebba i slussen kl tolv, vi åkte till tekniska och gick till Cypern för att äta, när vi kom upp till skolan kvart i ett hade vi redan slutat /: haha, så vi stanna kvar och prata med vår spanska lärare och sen åkte vi till min farmor och min söta farmor köpte mig ett par jeans och ett par shorts :) fick även två par skor hon inte har använt spec många gånger, *väldigt glad* sen möte jag och Ebba Andreas, och fick pengar till att äta, så vi åt ett varist lilla menyn och sen åkte vi hem, och nu har jag precis kommit hem och målat mina naglar med Trind Nail Repair vilket är as bra för naglarna :) vet inte om jag ska lägga på någon färg. menmen, orkar inte ta kort på det jag har köpt om ni inte vill det? säg till i sånnafall!

good morgon

har precis vaknat och så, ska snart äta frukost och sen gå till bussen :p ska möta ebba jue annars hade jag nog sovit fortfarande.
"I don't wanna be a player no more"


sov gott

nu ska jag nog gå och sova, puss! skriver imorgon tror jag :)


Dagens sanning

I don't wanna be a player no more

Daniel Carl Mikael Pettersson.

Du är värd guld i mina ögon!


Ja, allihoppa är så jävla trött på folk. helt sjukt va trött jag är på er..


du saknar inte mig

Du saknar att ha någon att hålla om när du somnar, du saknar att ha någon som bryr sig om dig, du saknar att inte ha någon vid din sida, du hade din chans. Du förstörde det, inte jag. Kom ihåg det

och idag

försov jag mig först och så, hade tre lektioner idag, eller två jag och Ebba gick från idrotten eftersom vi är AS sjuka. Så hade Idrottsteori och sen lunch och sen Historia så slutade halv två vilket var jävligt skönt, :) jag och Ebba åkte till tyresö för att träffa Vic lite snabbt sen åkte vi till gullmars för att möta Philip, och sen åkte vi hem. När jag kom hem duschade jag och åt, och nu sitter jag vid datan, och ska nog sova snart, men har liksom sovmorgon till Halv ett imorgon, eller jag börjar då, men ska möta Ebba halv tolv för att luncha så ska typ gå upp vid tio - sköööönt! :)


och vad som hände igår

igår börja det med att jag mötte Ebba och Madde på gullmars och åkte till skolan, kom försent :$ haha.. Slutade vid 2-3 tiden och åkte då hem för att byta om, äta och möta Camilla och sen åka in och mötte Ebba i gullmars, vi åkte till Farsta strand för att köpa en platta och där mötte vi även Andreas som skulle med på matchen, jag och Camilla gick hem till muppen och köpte en platta, och sen rörde vi oss in mot medis och till BAJENTÅGET!!! :D sen gick vi på matchen, och mådde as bra till 1-0 målet kom och då jag ungefär ville ta livet av mig, men inte långt efter det vart det 1-1 och det kändes jävligt bra, och sen när det var 2-1 så fackade alla ur jue och såg även att en kille i min klass klättra upp på staketet så jag och Ebba sprang ditt och drog ner han och massor. Ni får fråga om ni undrar något. :) sen när det vart 2-2 kändes det som om man hade vunnit en miljon..

och sen med DAGENS

Dagens humör - Rå sliten
Dagens borde - Säga förlåt
Dagens frisyr - Utsläppt
Dagens klädsel - Mjukis och linne
Dagens planer - Dö (?)
Dagens materiella vill ha - En ny mobil
Dagens längtan - Tills jag flyttar hemifrån
Dagens fundering - Att jag offra för mycket för dig
Dagens beroende - Halstabletter
Dagens tråkigaste - Mig själv
Dagens personer -  Hela min skola
Dagens roliga - Ashur och Ebba
Dagens låt - Blodsbröder - vägen ut

Vi började med det som gjorde mig gladast idag

- Är vi fortfarande bästa vänner, eller är jag bara en kompis?
- Nej, du är min bästa vän.


2-2

beeeehöver jag ens säga mera?!

*har as bråttom försov mig, skriver  mer senare, puss!*

IKVÄLL!!

bloggen funkade imorse så kunde inte skriva något, ska bara skriva ett snabbt inlägg, det gick bra iskolan och sådära :) nu taggar jag till in för matchen, hammarby  - aik nu krossar vi råttorna! skriver med imorgon, puss.

"det är inte så bra"..

.. första intryck!
- jag har redan ett bra intryck.
tro inte att för att du gjorde ett bra första intryck så kommer det här inte räknas. att du ens orkar..

måndag imorgon

känner mig som en trött liten bebis som borde sova.. jag ska snart duscha och sen ska jag nog sova, fast lär väl inte somna förens vid 2 tiden som vanligt, skolan börjar på allvar imorgon. och jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden till då jag gick i första klass i grundskolan, allt suuuger verkligen nu.


tills dagen då jag inte finns längre

tills den dagen kommer du vara den som har den största delen av mitt hjärta, jag saknar dig så otroligt mycket. Önskar vi kunde vara starka nog och klara det tillsammans men tydligen inte..

DAGENS

Dagens humör - trött, ont i huvudet, besviken
Dagens borde - gå och lägga mig i tid
Dagens frisyr - utsläppt
Dagens klädsel - mjukis och linne
Dagens planer - kolla på film, duscha, sova
Dagens materiella vill ha - en ny mobil
Dagens längtan - tills jag somnar
Dagens fundering - att jag gjorde för mycket för dig
Dagens beroende - vatten
Dagens tråkigaste - mig själv
Dagens personer -  Thereze & famlijen
Dagens roliga - ingen alls
Dagens låt - Chingy - right  thurr

300 inlägget!

jaapppppp, nu har jag skrivit 300 inlägg :D


det började med

att Thereze kom hit vid åtta, sminkade sig och åt. Sen åkte vi till gullmars och möte Madde & Ebba sen rörde vi oss mot Sätra och mötte Richard, Billy, Benjamin, Simone och några till. Satt och kröka hemma hos Richard tills två tiden ungefär då vi rörde oss in mot stan, jag och Thereze mot gullmars för att möta Philip och (?) kommer inte ihåg vad hon hete, och vill inte komma ihåg heller. Sen åkte vi hem, satt och snacka med min mami tills klockan var halv fyra, sen gick vi och la oss :p idag har vi inte gjort så mycket. Thereze åkte hem för ett tag sen och jag har preics bakat :p
känner att det börjar bli ett långt inlägg nu, om jag har något mer att skriva om igår så skriver jag det i ett nytt :)

DUSCHEN

och sen möta Thereze, jag skriver senare idag eller imorgon! puss

dagens sanning

Even the best falls down sometimes


jag står fast vid det än idag

Du kommer att finnas inom mig tills dagen jag inte finns på jorden längre..

Jag älskar dig över hela mitt hjärta

only one wish

just one..


save me

mer än det behövs inte


en sanning

Jag saknar inte det vi hade i vårat förhållnade, jag saknar "oss", jag saknar dig min bästaste vän. Får tårar i ögonen när jag tänker tillbaka på saker vi gjort tillsammans, och allt vi gör förblir ett minne, ett minne jag sent glömmer..

DAGENS

dagens humör - konstig
dagens borde - vet inte
dagens frisyr - utsläppt
dagens klädsel - leggings/mjukis
dagens planer - tare lugnt
dagens materiella vill ha - en ny mobil
dagens längtan - till nästa sommarlov
dagens fundering - att jag saknar dig mer än något annat
dagens beroende - coca cola
dagens tråkigaste - mig själv
dagens personer -  Familjen & Philip
dagens roliga - Philip
dagens låt - Colby 'o donis -  What you got

igår

går dagen började med att jag och Camilla åkte in till gullmars för att hämta biljetter och sen hem till mig och åt. Sen åkte vi till Trollbäckens IP för att kolla på någras match som slutade vid tio tiden. Dom förlora med 5-4 :( nästa gång grabbs! efter matchen gick vi hem till Kevin med några kommer inte ihåg vad dom heter :p och spelade ölpingis och det ska vi inte ens disskutera. sen kom Gosse (?) och så gick vi hem till han och bade bubbelpool till två typ, då alla skulle hem, så jag och Camilla började gå mot bussen vilket tog ungfär 30 min, han bodde längst in på gudö, och så kom Philip och hämta mig, och Camilla tog bussen till gullmars för att möta Johan. Jag och Philip åkte hem och jag somnade nästan direkt, och vaknade inte förens kvart över två idag. puss


DAGENS

dagens humör - döds trött
dagens borde - sova
dagens frisyr - utsläppt
dagens klädsel - leggings
dagens planer - köpa biljetter
dagens materiella vill ha - en ny mobil
dagens längtan - tills jag får seva
dagens fundering - hur du kan låssas om ingenting har hänt
dagens beroende - camel blue
dagens tråkigaste - mig själv
dagens personer -  Malin, Amanda, Ebba, Anna & Madde
dagens roliga - Malin, Amanda, Ebba, Anna & Madde
dagens låt - Westlife - Us against the world

"vänner" - säkert!

du borde skämas för så som du beter dig, det här är helt orealistisk..

en sanning

Jag tar vara på det lilla jag har kvar..


trött som fan

skit allså, det borde vara helt olaglit att vara såhär trött :( kom hem för ungfär en timme sen, vi slutade kl 10:15 idag och gick då ner och åt på Cypern, as gott!  idag har vi inte gjort så mycket, gick igenom regler och sånna dära saker som är viktigt att veta, sen hade vi dragkamp, och den ska vi inte disskutera. Sen åkte jag, Madde & Ebba till Hötorget för att köpa cigg och en kaffe på donken, sen åkte vi till gullmars och mötte ludde, och danne. eller danne kom och sa hej typ :p sen åkte dom hem, och jag till trollbäcken för att träffa philip lite snabbt, och sen åkte jag hem och duscha så nu sitter jag hära ny duschad, och as trött! Funderar på att gå och lägga mig någon timme, men har inte tid passa marcus nu och sen ska jag möta Camilla och åka och köpa biljetter till  aik-hammarby som är på måndag! Vad som händer ikväll vet jag inte, inte än. vet inte om jag bara vill chilla hemma, är trött och sjuk :(

om jag faller hoppas jag faller ner i din famn..

sista "lek"dagen

jupp, sista lekdagen med klassen/skolan sen börjar det på riktigt på måndag. Kuuuuul! - inte
vet inte riktig vad vi ska göra idag men jag låter er få veta senare, är jätte sjuk och igentligen borde jag nog stanna hemma men vill inte missa nu när man har chansen att lära känna alla :p sjuk får jag vara på söndag  :) är inte så jätte trött gemför med jag har varit dom andra dagarna, vilket känns skönt. Somnade innan klockan elva igår! :D
och nu ska jag gå till bussen, puss.

godmorgon!

Gooood morgon!

fitthoräckel kalmar

åååååhhh!!! På måndag så spöar vi aik, annars vet jag inte vad jag gör!!!

kom hem för en liten stund sen, det var as ROLIGT på Waxholm, och efter det åkte jag köpte biljtter och sen hem duscha och sen in till stan igen :) orkar inte skriva något, är trött och ska försöka sova snart.. skriver mera imorgon eller något


godmorgon!

jag har ganska bråttom så hinner inte skriva något längre, är trött som fan, och sjuk så att jag skulle kunna smitta hela nordpoolen! ska göra någon grej med min nya klass idag, det ska bli ganska roligt :)
jag somnade inte förens vid två och jag gick och la mig kl 10 typ.. :(

9A, jag saknar oss!

Magnus, snart 16 år!

Du är den enda som har sätt mig på botten, du är verkligen min allra bästa vän, och efterallt det här som har hänt, så känns det skönt att vi kan prata, eller iallafall vara i samma skola utan att bråka.. jag önskar jag kunde få allting ogjort, jag vet att jag gjorde fel. jag var rädd, rädd för första gången, jag älskar dig och det har jag gjort sen dag ett, och jag saknar dig mer än någonting annat!

good naaatt!

nu ska jag gå och sova, eller snart ska duscha sen försöka sova!

Goood natt, soov gott!

fyfan

jag känner mig verkligen för att gå och lägga mig, men kan inte sova så här tidigt.. då kommer jag vakna vid tre och sen inte kunna somna om :p väntar på middag och ska snart ta mina hundratjugo tabletter.. funderar på att gå ut ikväll, eller iallafall dricka öl. Men ska ha någon jävla grej imorgon och orkar inte att mitt "lag" ska förlora för att jag är bakis :p
aja, jag skriver nog lite senare, puss.

om jag är trött..

om jag är, håller på att decka typ, min klass var helt okej! trodde det skulle vara mycket värre, men men, känner dom ju inte än så vi får väl se vad jag tycker om dom senare :) självklart träffade jag min favorit Ashur, spy på han :D han kommer mobba mig i två år, :( bhuuhu, skojar :p imorgon ska vi till waxholm och köra något, så ska träffas 08:00 på östra station:(
SP08A, det är vi som kommer röjja skolan!

..OCH DAGENS LISTA!

dagens humör - trött, ont i huvudet
dagens borde - dricka te
dagens frisyr - utsläppt
dagens klädsel - shorts, en lång tröja och ett sidenband
dagens planer - gå till skolan, hälsa på dom, gå där ifrån
dagens materiella vill ha - en ny mobil
dagens längtan - tills jag kommer hem
dagens fundering - hur mycket jag kommer hata min nya skola
dagens beroende - camel blue
dagens tråkigaste - mig själv
dagens personer -  skiver in det sen
dagens roliga - skriver in det sen
dagens låt - Kevin Michael - It don't make any difference to me

dagens kläder

Ganska dålig blid :p


 

god morgon :)

somnade ungfär halv fem, och nu är jag jätte pigg - inte! desutom har jag ont i mitt huvud, jag kommer nog framstå som "hon som inte bryr sig" på min första gymnasie dag, soooft! igentligen kunde jag gått upp nu, men lovad att möta Rille lite tidigare och snacka lite och sånt :) så ska gå kvar över ungefär :p ska också lägga upp dagens kläder, OCH
det kommer bli mellan 20-22 grader idag! wooow :D

thihihi

goood natt, sov gott!

goood natt!

eller först ska jag duscha, och sen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. får se hur bra det kommer gå^
kanske skriver ett till inlägg :p
puss

M.H

It's amazing how you knock me off my feet, every time you come around me I get weak, Nobody ever made me feel this way. you kiss my lips and then you take my breath away tell me what I got to do to please you, baby anything you say I'll do cause I only want to make you happy, from the bottom of my heart, it's true I wish that I could take a journey through your mind, alright and find emotions that you always try to hide babe I do believe that there's a love you wanna share I'll take good care of you boy, have no fear tell me what I got to do to please you baby anything you say I'll do cause I only wanna make you happy from the bottom of my heart, it's true..


dagens sanning

"gråt aldrig över den rätte, för han skulle stanna kvar förevigt"

i miss you

"Det värsta av allting var när du sa - jag var jätte rädd

för att dö och när jag fick beskedet om att jag  

skulle bli bättre, ville jag istället ta självmord!"


en sanning om mig till er

Jag har aldrig brytt mig, jag vet att jag borde vara nykter men jag skiter i vad ni säger, för vart var ni när jag behövde er?


går dagen

började med att jag passade min lillebror en stund, sen duschade jag och fixa mig och möte Camilla och Petra i hökis, för att åka till Farsta strand och möta Hanna och Sara och sen gå till muppen för att köpa bärs, sen möte vi Malin och åkte till hökis igen och gick till Kreta och åt, sen tog vi några öl och började röra oss hem till Micke där Henke var, och sen kom timmy, bla bla bla. orkar inte skriva allt, vaknad upp av att jag hade as ont i halsen så nu är jag typ sjuk :( och idag har jag inte gjort något typ, tvättat :p och så, imorgon börjar helvetet igen.
puss

VI BÖRJAR MED DAGENS

dagens humör - sliten
dagens borde - dricka te
dagens frisyr - toffs
dagens klädsel - ett par as fula shorts och ett linne
dagens planer - dricka te, duscha, sova
dagens materiella vill ha - en ny mobil
dagens längtan - har ingen
dagens fundering - hur mycket jag kommer hata min nya skola
dagens beroende - camel blue
dagens tråkigaste - mig själv
dagens personer -  Camilla Mattsson
dagens roliga - micke :)
dagens låt -  pussycat - when i grow up

var bara ett måste!

KNULLA KNULLET INNAN KNULLET KNULLAR DIG!


bjuuuder på dagens låt!


DAGENS!

dagens humör - tqaggad!
dagens borde - bli full
dagens frisyr - utsläppt
dagens klädsel - leggings
dagens planer - öla
dagens materiella vill ha - en ny mobil
dagens längtan - att bli onykter
dagens fundering - hur mycket jag kommer hata min nya skola
dagens beroende - camel blue
dagens tråkigaste - mig själv
dagens personer -  Camilla Mattsson
dagens roliga - låter den vara tom så länge
dagens låt -  Al Azif vs Crossfire - Lady

vaa fan händer? :O

va fan händer ikväll? sista dagen man kan kröka, och man kan fan inte vara nykter! Va ska alla göra?
Själv tror jag att jag ska kröka med millan pillan, det var länge sen vi sågs, men vi skulle höras om en stund och jag ska bjuda på dagens! det kommer i nästa inlägg!


do you remember?

"jag hällde frosties i fittan på henne och knullade henne hårt hårt hårt"


tell me the truth

Don't tell me I don't know, I want the truth!


döds trött

somnade inte förens vid 5 i morrse, och vakna klockan tio. onajs! låg iofs kvar i sägen en stund och kramades med marcus :) och nu äter jag frukost och han kollar på Musses klubbhus, det måste vara det mest tråka programet som finns.

anything you say I'll do

cause I only wanna make you happy, from the bottom of my heart, it's true.


just truth

jag är inte perfekt, inte snygg och inte söt, inte heller killarnas första val, jag är inte som en fallen stjärna, jag blir nog aldrig brud bara tärna. jag är ingen prinsessa som ligger på en ärta, men jag är faktiskt en flicka med ett hjärta!


jag har slut på fantasi om rubriker..

i sällskap med mina tankar så låter jag timmar vandra..


allt blir jobbigare

Vill inte se dig, men ändå vill jag. Orkar inte vänta, men ändå hoppas jag. Ser inte sanningen,

men ändå fattar jag. Lyssnar inte, men ändå hör jag. Bryr mig inte, men ändå gråter jag.


grejen var den..

att du fick mig att le på riktigt

15 år

I femton år var det du och jag, min allra bästa vän, han jag kunde berätta allt för, han som kom till mig så fort han vakna, jag saknar oss, livet blev mycket svårare när "vi" försvan, Ibland önskar jag att det här aldrig hade hänt, gjorde ett misstag som då kändes klokt, igentilgen får jag väl skylla mig själv. jag vet att du klarar dig bra utan mig. När du försvan tog du med en del av mig..


ingen rubrik

"I don't want to love you, I just want to fuck you, you should bring your friends through, I'll fuck you and them too.."           


din och min låt, flodis!


på söndagar är man..

..nykter!


the truth

Every breath you take, and every move you make,

every bond you break, every step you take, I'll be watching you.

Every single day, and every word you say, every game you play,

every night you stay I'll be watching you ..


LISTAN

1. tält, luffmadrass, täcke, kuddar!
2. toaletpapper
3. powerking
4. camel blue
5. godis
 dom fem viktigaste sakerna! :)

PLANER MED BÄSTA VÄN

sådära ja! nu har vi planerat in våran tältar helg, yeeeeees! hur bra det kommer gå, det får ni veta efter :p fast vi har inte riktigt bestämt vilken helg, men allt annat är bestämt :p mohaha
skriver packlista och sånt sen :)

den här låten..


en lista

dagens humör - depp
dagens borde - gå och lägga mig i tid
dagens frisyr - slarvig toffs
dagens klädsel - mjukis
dagens planer - softa
dagens materiella vill ha - en ny mobil
dagens längtan - att allt blir som det en gång var
dagens fundering - vad jag gjorde för fel
dagens beroende - camel blue
dagens tråkigaste - mig själv
dagens personer - Therezè
dagens roliga - ingen
dagens låt -  Shayne Ward - Stand by me

gud va duktig jag är

har varit ute och sprungit, städa rumet, och nu sitter jag med en ansiskmask :) ska snart lägga mig i ett bad och sen fixa mina naglar :) och sånt dära, ska nog skippa ölen idag och bara ta hand om mig själv, det var något som jag inte har gjort på flera månader så det är dags nu. Och snart börjar skolan, på Onsdag klockan 10:00 blää!


M

I used to think that happiness could only be something that happened

to somebody else everybody believed, everybody but me. And I've been hurt

so many times before, that my hopes was dying, so sick of trying.

Everybody could see, everybody but me. But then you came into my life,

you opened up my softer side and now I can see into your eyes and suddenly,

I realize.. All the times you didn't understand, why you couldn't just be my man.


puuffh

"jag stör mig så jävla mycket på den där pippi, vilken fjortis,

så falsk. har inga vänner, hon fattar inte hur mobbad hon är?

tror att hon känner alla, hon tar och håller på med andras pojkvänner..

ska fan slå henne, så hon lär sig någon gång!!!"


something

jag är trött på metaforer som "tiden läker alla sår"


fööörlåt!

Har inte haft någon tid eller ork att sitta vid datan, eller blogga. Va hos William torsdags till fredan, sen på fredagen krökade jag och Angela, och idag har jag varit i stan med Sofie, Carol, William, Marcus och några fler, sen träffa jag min Hoe och hans kompis Philip, och nu är jag hemma. gud så skööönt! har inte hänt så mycket mer än så dom senaste dagarna, eller jo det har hänt massor men inte något jag skriver i bloggen om :o :) ska snart sova tror jag håller på i och döö va trött jag är! puss

@ sofie's

är hos sofie med gullet angela som står och skakar sin rumpa, ehm vad som händer ikväll har jag ingen aning om, vi ska hem till (?) någon iallafall. 6 dagar kvar till skolan, nu är det bara att röjja sista tiden, soooft. hörs sen! puuuuuss

-

before you start pointin fingers make sure that your own hands are clean .


aa godmorgon!

har varit vaken sen tolv men har inte orkat skriva något, ska snart åka in till gullmars för att möta P och mallan, får se vad som händer senare idag, är trött som få allså..


saknar

sommaren 07, fyfan va snygg bild!


på något sätt

är jag glad över att du valde vägen bort från mig, jag var inte bra för dig, och det vet vi alla om. Det är säkert flera tjejer som gillar dig, och som är bättre än mig. men det är ingen som kommer älska dig lika mycket som jag har gjort, och fortfarande gör..

livets sanning

Fortsätt bara gå när inte ens dina bästa kompisar

bryr sig om dina problem, fortsätt bara gå när

de inte finns någon att vända sig till, fortsätt

bara gå när inget är bra, fortsätt bara gå när de

regnar och du gråter, fortsätt bara gå när du blir

sviken, fortsätt bara gå när han gått för långt,

fortsätt bara gå när alla snackar skit bakom ryggen

på dig, fortsätt bara gå när alla kollar snett,

fortsätt bara gå när vänskap blev hat, fortsätt

bara gå när allt bara blev piss.


hahaha

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.


folk..

frågar alltid vilka man känner, vilka man brukar umgås, vilka man litar på, och såna där frågor. Förrut kunde jag svara att jag litade på er mest, och att ni var dom jag umgicks med. Det jag svara nu är "myself and I", jag står på mina egna jävla ben nu, för den enda man kan lita på är sig själv. "jag finns här för dig", bla bla, aa right, vart är ni nu allihopp när jag behöver er?

dagens sanning

man kämpar och kämpar för att klara sig varje dag,

 men det är inte lätt, ju mer man kämpar desto mer fel blir det,

 känns det som. och du jag kan ju säga en sak, det är inte lätt att

 vara sann i ett sådant här falskt land..


om jag säger..

..att jag tänker släppa dig såhär lätt, så är det den första lögnen jag kommer skriva här på bloggen. Du kommer finnas i mitt hjärta tills det stannar och blöder, du är den enda delen av mig som fortfarande fungerar, livet blev svårare när "vi" försvann

ingenting funkar längre

utan dig, du var den bästa delen av mig, jag skulle göra vad som helst för att kunna spola tillbaka tiden, till en punkt då alltid kändes rätt, pausa och aldrig trycka på play..

grattis lillebror!

förlåt har inte hunnit skriva något förens nu, igår kväll var jag hos Pw - ovanligt! kom hem vid halv tre och somna typ direkt ;p idag fyller min lillebror 3 år! och har jag hjälpt mamma med städa och massa sånt och nu har jag en liten stund över innan alla kommer, :) har ingenting att skriva nästan.
M, jag saknar dig så att det gör ont

do i look happy?


kvällen börjar hära..

nu ska jag in och duscha lite fort, sen äta sen röra mig mot trångsund/skogås. Ska dock försöka att inte dricka idag, tänkte hålla mig nykter idag, har ju krökat sen i fredags, inte bra! får se om min bebi har kommit hem från det anonyma stället, och kan tyvärr inte säga vem det är (a)  angela vet! :) aja ska skriver kanske ett till inlägg, annars vet ni vad jag håller på med, och jag nås på mobilen för ni som känner mig!

MALIN 16 ÅR!

GRAAAATTTIS!!

galet

Drog som vanligt till Pw igår och drack vin, men iallafall det var ganska najs tills en person kom, blää hatar henne allså.
idag vet jag inte va som händer, har solat lite och kanske ska åka till Daniel, får se vad som händer liksom :p låter er veta sen!
puuss

ingen rubrik

orättvisor lögner hat och girighet, är nästan bara det som existerar nu,
alla leker oskyldiga men ändå vet dom själva innerst inne exakt vad dom gjort.
Folk går bakom ryggen på sina bästa vänner och tror att inget kommer ut
men som man brukar säga; är man med i leken, får man leken tåla.

tårar av blod

maybe this decision was a mistake, you probably don't care what I have to say. but it's been heavy on my mind for weeks now, guess I'm trying to clear some mental space. I would love to talk to you in person, but I understand why that can't be. I'll leave you alone for good I promise, you answer this one question for me.. I just wonder, do you ever think of me anymore? I know what we had is dead and gone, too many times you made me cry, and I don't mean to interrupt your life. I just wonder.. do I ever cross your mind?


jag kan bjuda på den här bilden


för man ser mig ändå inte :D haha

måndagens sanning

"låt ingen få veta vem hon är, men nu är det du som ser dum ut"

det svider

Att det är nu eller aldrig gör steget för stort..

aah men shit allså

trost att klockan är fem har min dag inte riktigt tagit fart än, känner mig helt seg, igår var jag och Josefine hos Pw igen med ett par sköna kisar, dock vart det sent och jag var ganska trött redan när vi åkte ditt så känner mig helt stenad nu.
idag har jag ingen aning om vad som händer, men hoppas att något bra händer eller om jag bara ska ligga och kolla på film som jag har gjort såhär långt på dan. aja, jag låter er veta sen.
puss

here is the story

Night after night I hear myself say

why cant this feeling just fade away?


en sanning

fortsätt hitta på saker om mig, fortsätt berätta för att vad jag sagt till dig i förtroende,

fortsätt snacka ni, för jag skiter i det.. jag lever hejvilt ändå & gör exakt vad

jag vill och vad jag känner för! om du inte accepterar mig som den jag är så

kan du dra. men förvänta dig inte att jag behandlar dig bra.


den här låten..


gör så att jag får tårar i ögonen

mitt horoskop idag

"Man kan inte skruva tillbaks tiden och pröva igen - men
man kan lära av det inträffade och
försöka att göra det bättre nästa gång."

don't forget about us


you and me, we used to be together
Everyday together always
I really feel that I'm losing my best friend
I can't believe this could be the end..

"Can't help but wait"

It aint fresh to just let him call the shots
You're a queen you should be
Gettin all that someone's got
You should be rockin the latest with purses
bracelets and watches you're worth
Much more than that occasional I love you
I'm thinking of you and I don't wanna come
between you and your man

ryck upp dig

sådära ja, klockan är lite över fem och jag känner att jag lever nu, bakis? - nej. men var nog full som en kastrull, oskönt!
trodde inte att det skulle vara något som jag kände dära förrutom Pw, Erik och Josefine. men det var det det tydligen aja. har ingenting att skriva ska nog ta ett låååångt varmt bad snart :)!

bara dagens sanning

Man kommer inte över någon genom att knulla med andra hoes.. thats it


svenska ungdomar pallar alkohol!

krök hos Pw, ring om någon vill komma. ska faktiskt gå till bussen nu och möta josefine :)

skriver imorgon!

puss


drömmar så stora

Mina tårar rinner ner från min kind ständigt utan att du ens vet om det..

Utan att någon överhuvudtaget ens märker något. Jag vet att du inte bryr

dig, men jag älskar dig, och utan dig så funkar inte jag. Mina tankar

går ihop, allt går ihop, det kaosar. Och nästan det ända jag tänker på

är ditt hat. Förut kunde du iallafall säga att du älskade mig, men nu

är säkert alla dina ord bara hat till mig. Tänkte bara säga tack för

den tiden då du brydde dig om mig, den betydde mycket.. Att tänka att

jag bara är ett hatobjekt för dig knäcker mig så hårt. Allt äter upp

mig innefrån. Jag ville att vi skulle hålla ihop tills livet tog slut.

Vi vet ändå nästan allt om varandra. Förlåt om det jag gjorde var något

som du verkligen verkligen inte ville. Trodde inte du skulle bry dig.

Men tydligen så gjorde du det.. Du är min andra halva, jag ser faktiskt

upp till dig på något sätt.. Jag uppskattar den tiden du fanns vid min

sida och vi kunde prata normalt med varandra.. Jag är ledsen över att

det blivit såhär.. Du betyder faktiskt mycket för mig..

Om du ser det här så hoppas jag att du förstår vad jag menar med allt,

och förstår vem du är... 


bra eller dåligt?


Det vet jag inte just nu, men den här låten är minnen.
Ett minne jag sent glömmer oavsett om det är ett bra eller dåligt minne.

Fredag

En riktigt najs kväll igår, eller iallafall för mig och Angela (a) eftersom vi var dom enda tjejerna som dragna. Menmen, har ingenting och skriva känns som om jag har tappat alla ord i min mun, ska nog lägga mig i ett varmt bad snart och tänka igenom allt och förhoppnings viss träffa världens bästa Angela, gud va jag har saknat oss!


ett sista hejdå

vila i frid Birgit, vi tänker på dig hela tiden. Du har ett hjärta av guld.
begravningen var finnare än något annat på jorden!

nu är jag hos sofie och fixar mig lite, trotts att jag varit på begravningen så kan man ju inte skippa en kväll med tjejerna.
Mår helt okej även fast allt det här har hänt och jag tackar angela för det.


det här är sanningen till dig M

Vill inte se dig, men ändå vill jag. Orkar inte vänta, men ändå hoppas jag.
Ser inte sanningen, men ändå fattar jag.  Lyssnar inte, men ändå hör jag.
Bryr mig inte, men ändå gråter jag.


dagens sanning

jag lever varje dag som min sista..

HAHAHA

Gjorde ett alkohol test medan jag åt, det här blev svaret:

"Din alkoholprofil

du har svarat på en massa frågor men en av dom är mycket viktigare än dom andra. Och det är frågan om  hur
mycket du dricker i veckan. När man dricker så som du gör blir allt annat mindre viktigt. Du ligger på en
nivå som alkoholläkare anser vara dirket skadlig och som många människor får vård för.


En enstaka vecka i livet med en massa alkohol behöver inte ge något bestående men. Förutsatt att man inte
råkar ut för några olyckor medan man är full, allstå.
Men du dricker så här varje vecka ser det mycket allvarligt ut för dig. Om du dessutom har alkoholproblem
i familjen kan det försämra läget ännu mer."


hemma igen :)

hann ju bara skriva ett snabb inlägg tidigare, jag åkte iallafall till trångsund för att möta Angela men så var Carol med, vilket inte gjorde mig något alls, har inte träffat henne på länge. Vi gick runt ute lite och pratade tills vi bestämde oss att gå hem till Hanna, och där var Sofie också. Så satt vi där en stund, sen gick vi till Sofie och Carol hem, sen gick Hanna och Sofie och jag och Angela stanna kvar, sen möte vi Sofie och Dennis och sen åkte jag hem :) och är grymt trött nu. Ska på begraving imorgon, usch! och sen till Sofie, så det blir dagens höjdpunkt imorgon. Nu ska jag slänga i mig lite mat.
puss

ett snabbt inlägg!

vakna för 30 min sen av ett sms där det stog "kom hit" då jag slängde mig in i duschen och nu äter jag frukost och kollar bussen, är lite stressad - men ovanligt. ska gå och slänga på mig lite kläder. Skriver nog mera sen.
puss

200 inlägget



Det man tror ska vara för evigt, gör inte alltid det..

en sanning

jag är inte perfekt men jag är den jag är och det är mer än du någonsin kommer bli


hemma igen

guuud va skönt, jag kände att jag inte riktigt klarade av att vara borta längre. menmen har ingneting att skriva eftersom det har varit pissväder och vi har inte gjort någonting alls typ. skriver väl sen okrar inte just nu

hejdå!

nu drar jag, kommer nog inte blogga på ett bra tag, nås på mobilen!
puss

så rätt

I'm not saying I'm gonna change the world, but I guarantee that I will spark the brain that will change the world

inga jävla ord behövs


bästis bjuder på den hära


erkän, fett kattig?!
Thereze Geier

I will always believe

that we were meant for eachother..


ändrade planer

ska åka imorgon istället, skönt då behöver jag inte stressa, måste försöka planera något med bästis också.
jag känner att jag inte riktigt vill åka, fast ändå vill jag, det är så mycket minnen och dom svider bara mer för varje dag och det kommer ta ett tag innan jag kan gå in i huset och känna att jag inte behöver vara ledsen, det kommer ta ett tag innan jag kommer över dig.. Jag står på mina egna ben nu, men önskade att du var här brevid mig.

varesig jag vill eller inte.

'trappa snet och förändra mitt sätt.
bli dom, dom jag föraktar som aldrig har gett.
vill inte bli som dom, kan inte se mig som sån.
självändamål är vad livet handlar om. bygger murar omkring oss
för att skyda oss mot något som vi alltid har fruktat med aldrig förståt.
jag öppnar mitt hjärta men det stängs allt oftare.'

I'm so into you..

Kudden känns tom, och dagarna känns långa, hatar att vakna ensam,
att aldrig kunna somna. Kan inte sova heller, saknar dig för mycket.
Hur mycket jag än vill, så kan jag aldrig hata dig..

erkännanden!

ERKÄNNANDEN!


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön. (Nej, dras inte åt det hållet)
[] Jag har varit förtjust i en lärare. 
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person. (Ja, tyvärr händer sånt ibland.. Haha)

KÄNSLOLIV
[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få (Snarare för att man insåg att det bästa var att "move on")
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta.
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta.
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år (Ja, fast inte ett ärligt sådant.)
[] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. (Ja, av en god anledning..)
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. (Ja, händer hela tiden)
[] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. (Ja, vem har inte varit tonåring?)
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet förutom jag själv.
[x] Jag har fuskat i ett spel. (Klart jag har, hur annars skulle jag ha en chans att vinna, haha!)
[x] Jag har struntat i ett prov.
[x] Jag har fuskat på ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol. (Bra tider)
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. (Många mer än så.)
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. (Ja, ibland vill man bara inte gå upp)
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande. (Ja, som ett litet barn)

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.(ibland)
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan. (För kul skull, why not?)
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. (Haha klart som fan att jag gör, jag är ju rolig!? HA!)
[x] Jag äter snabbmat varje vecka. (Någon gång i veckan, ja..)
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. (Pillig som man är!)
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm. (Så sant som det är sagt..)
[ ] Jag tycker att jag är ful. (Olika från dag till dag)
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende. (Sometimes)
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån. (Ja, ett kortare tag)
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal. (Nope)
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt. (Nej, men har varit riktigt nära)
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

kulig

Killar e som alvedon, ger en massa biverkningar
Killar e som bin, sticker när man minst anar det
Killar e som blandfärs, hälften nöt, hälften svin
Killar e som blommor, finast när DEN står


Killar e som bussar, missar man en, kommer det alltid en ny
Killar e som cigaretter, man tänder dom, suger på dom & fimpar dom
Killar e som blommor, när de kommer ut i skogen blir de vilda
Killar e som fiskmåsar, de äter, skiter å för ett jävla liv

Killar e som glassar, slickar man dom där uppe, rinner det där nere
Killar e som hundvalpar, alltid lika roliga att leka me
Killar e som kolor, först e de sega, sen kladdar de
Killar e som kortlekar, styva i början

Killar e som körsbär, antingen e de omogna eller alldeles för gamla
Killar e som marknader, har stånd i alla väder
Killar e som parkeringsplatser, de bästa e alltid upptagna
Killar e som sniglar, antagligen har de nån funktion men de e svårt att inse vilken..


Killar e som toaletter, antingen upptagna eller fulla me skit
Killar e som höstar, totalt urblåsta!
Killar e som lakan, passar alla sängar..

goood morgon :)

eller har varit vaken sen kl elva men har inte hunit skriva innan :) det regnar ute och jag håller på att städa, tvätta och packa, moster och kusin kommer imorgon från london! - äntligen, moster fyllde år igår så imorgon ska vi äta tårta :)
Kommer nog inte blogga så mycket dom kommande veckorna, åker till landet idag, och vet inte när jag kommer hem, men skulle tro den 19 ungefär.


borde sova

ja det borde jag, men istället ska jag gå ut och gå en sväng och röka, får se om jag får ut Wiktor :) annars ringer jag bästis, japp ni hörde det - bästis, det har alltid varit du och jag tess, så ska det förbli! menmen.. hörs senare <3

historia

"De kristna hatar muslimerna för de kristna var drängar under ottomanerna. Muslimerna hatar de kristna för muslimerna var drängar under kommunisterna. Kroaterna hatar serberna för att de samarbetade med kommunisterna, på samma sätt som serberna hatar kroaterna för deras samarbete med nazisterna; nu hatar bosnierna montenegrianerna för deras samarbete med serberna. Serberna hatar albanerna för att de kommer till Jugoslavien. Makedonierna hatar Jugoslavien och vill till Grekland. Alla hatar serberna eftersom de är fler än alla andra som kan hata ... Och alla har vapen. Så - fråga inte jugoslaverna varför de krigar."

I'm lost without you


pinsamt

alla skämer ut sig, vissa mer än andra.

En sanning

Vad som än händer är du fortfarande min bästa vän therezè Geier, jag byter inte bara bort bästa vänner så dära, jag har bara haft två bästa vänner i mitt liv DU och magnus, ni kommer förbli mina bästa vänner vad som än händer.

sant eller falskt?

Vi blir gamla, hoppas tiden ska stanna medan vi undrar borde vi lägga ner vår tid på nåt annat

behövs ingen rubrik

Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met.

förlåt

för att jag inte har skrivit tidigare kom precis hem och hann inte skriva något i morrse jag vakna runt tolv och då packade jag dirket och åkte ut till landet med min lillasyster och mormor, Mami och Marcus skulle till lådbilslandet med Arvid och hans mamma och pappa. nu är jag hemma och är extremt trött, funderar nästan på att gå och lägga mig.

en lista

MIG:
Blyg: Nej, nästan aldrig.
Smart: Kan Hända.
Långsam: Ibland
Stressad: Alltid
Tålmodig: Ja, faktiskt.
Öppen: Kan jag väl inte säga.
Ärlig: All the time
Positiv: Inte så ofta
Ansvarsfull: Mer än jag borde.
Sminkar du dig? Sällan


VÄNSKAP:
Svikit en kompis: Skulle aldrig göra det
Förlorat en bästa vän: Hon förlora mig
Pussat en av samma kön: Ja, faktiskt
Slagit en kompis: Magnus(förlåt!!)
En kompis som vet allt: Jag vet för mycket
Berättat hemligheter:  Över min döda kropp.
Vem sov du hos senast av dina kompisar? Therezè
Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja
Vem har du varit kompis med längst? Magnus Hjorter & Therezè Geier
Vem känner dig bäst? Magnus
Längsta tid du varit osams med en kompis? Ett år


KÄRLEK:

Blivit sårad: En gång
Haft/Har stadigt förhållande: Har haft
Krossat någons hjärta: Nöjet var på hans sida.
Gett någon ditt hjärta: Magnus
Varit otrogen: Tror inte det (?)
Sagt att jag älskar någon och menat det: Till Magnus bara.
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Ja, tyvärr.


FAMILJ:
Bor dina föräldrar ihop? Nej
Vem är bäst, mamma eller pappa? Beror på när det gäller
Hur många syskon har du? 2 systrar och 1 bror
Vad är det senaste du sa till din mamma? "Det e lugnt"
Vilken mat lagade din pappa senast? Bra fråga
Hur många ställen har du bott på? 4.
Vilken familjemedlem är snällast? Ingen av dom
När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Kommer inte ihåg


RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? aah hon i "säg att du älskar mig"
2. När tuggade du tuggummi senast? Natten till idag
3. När var du på semester senast? I feb
4. Vilken färg är det på din tandborste? Vilken av dom?
5. Är ditt hår tråkigt? Ibland
6. Vad har du för påslakan just nu? Ett par blå med något mönster på
7. Vem såg dig naken senast? Magnus
8. Hur ofta duschar du? varje dag
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? är det tuggumi?
10. När ska du gå och lägga dig? Ingen aning


dagens sanning

Wherever you go, whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you..

do you remember?

"Will you stand by me, hold on and never let me go
Will you stand by me, with you I know
 I belong when the story gets told"

RSS 2.0