Två tatueringar!

Åååh, jag längtar så mycket.. Jag vill göra mina tatueringar, åååh... vill NU. Ena är tre stjärnor för mina tre underbara syskon. Den andra är hemlig än så länge. Men båda ska vara på fötterna. ÅÅH snart ska jag göra dem, snart. Ska bara ta mig mod att göra dem, min första höll jag på att DÖ av. Tur att jag hade en väldigt bra vän med mig som jag låg och dregla över.. :)
Snart så!

Semester!

Nu har min bebis kommit hem från Irland, eller han kom hem för en vecka sen och 3 dagar.
Veckan har spenderas med massor av saker, helt sjukt att jag fortfarande står upp. Är ganska förvånad över mig själv, underskatta aldrig dig själv. Det är konstigt att man kan sakna någon så otroligt mycket, och sen när man ser den personen så försvinner saknaden och går över till lycka. Lycka är du & jag bebis. Det är helt stört..
Imorgon ska jag till skolan och lämna böcker och nycklar sen väntas sommarlov!!!
På torsdag tar en barndomskompis studenten och på fredag tar min bebis studenten, gissa om jag längtar när man själv står där med mössan och springer ut. Det känns som jag precis slutade nian, men nu slutar jag tvåan på gymnasiet, känns jätte konstigt. Hela inlägget blir ordbajs, men var tvungen att skriva något..
Det är så mycket som har hänt senaste tiden, mycket som har förändrats. Jag vet vem jag är, kommer aldrig sluta tro på mig själv, kommer aldrig ge upp hoppet. Jag fungerar bäst i motgångar, jag krigar tills den dagen då jag ramlar ihop och dör. I never give up.

Hej guys!

Igår vart det en spontan utgång med Cilla! Först var vi på mettan sen drog vi in till Chaplins, där det var blogg fest, då kissie, amir och bobby från mammas pojkar var där. Var inge drag alls, helt dött.. Kanske var 50-70 st där.
Igår var en rolig kväll med ett helvete som avslut.. Orkar inte skriva nå mer nu, tänkte bara säga att jag lever.
Ärlighet varar längst,
glöm aldrig bort det.

Update

Nu fungerar min dator som den ska igen, får se hur länge det håller den här gången! Det är super fint vänder ut, ska sätta på mig bikini å gå ut. vi hörs sen!

..

Min dator är PAJ igen, Sitter på laptopen nu eller gjorde det på andra inlägget också. Men jag förstår inte hur fan kan den gå sönder hela jävla tiden när jag inte ens använder den spec mycket.. Skit dator, ska sluta med datorer, telefoner, tv och hela skiten... Sajk. Tur att min käraste lilla laptop inte sviker mig, men nu ska vi väl inte säga för mycket då kanske den också lägger av :)
Älskar mitt liv just nu

6 dagar!

Nu är det 6 dagar kvar tills min man kommer hem, gud vad jag längtar!!
Går dagen spenderades hos mamma med syster, Kim och Mackan! vart lite bandy också, gud vad det är roligt, tänk att jag än gång har spelat bandy dock höll det inte så länge när jag spelade fotboll också. Jag och Angelica funderade starkt på att börja spela :p!
Idag har jag och pappa varit iväg och köpt lite saker dock hitta vi ingen taklampa men har sätt en på Ikeas hemsida som jag vill ha! ska försöka få iväg mig och pappa i veckan och köpa den! Har spenderat hela dan ute i solen så har typ fått solsting! Jag har planerat jordgubbar och en hallonbuske, det lär ju ta ett tag innan det växer till sig men ändå! det är en bra början! :) Sen vart det grillning med familjen, väldigt gott. Och nu har vi precis kollat klart på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter men den handlade om Nelson Mandela! Väldigt bra film!
Den här lördagen får 5 av 5!
Mamma, jag älskar dig.
Glöm aldrig bort det.

Hello guys!

Idag har varit en ganska nice dag. Jag och pappa har städat upp ute platsen vart riktigt fint när vi var klara! :)
Efter det gick vi, eller jag och Lidia cykla pappa gick upp till Ica och köpte lite små saker sen har vi bakat massa!
Efter det så pratade jag lite med min baby på facebook, saknar han så jävla mycket nu! men det är bara 8 dagar kvar!!!!!!!! :)
Nu sitter jag och pratar med Carlsson och planerar lite!
blir bara massa ordbajs..

kommer inte på någon rubrik

KS gick bra! städningen gick också bra hos Dennis & Cilla! Visningen gick ännu bättre! Hatar när allt går bra, för då är det alltid något dåligt som ska hända. Sov över hos Dennis & Cilla tills idag, då min papi kom och hämta mig efter han hade jobbat klart. Skönt å slippa åka buss å sånt. :) Har ingenting att skriva exakt. Ska skriva av mig lite i ett annat inlägg snart eller senare.

KS nästa!

Skriver mera ikväll eller imorgon. Nu ska jag bege med till KS mitt favvoo ställe. Hoppas att alla inser att det där är så mycket ironi det kan bli!
Har lite bråttom nu. Hörs senare eller imorgon!
KISSES!

Natt inlägg.

Jag står för allt jag skriver här i bloggen. Jag står för allt jag säger. Så försök inte säga att jag är falsk, dessutom har jag aldrig kallat mig för äkta. Jag hatar fjortisar och alla missbildningar för samhället. Hatar dem så otroligt mycket. Och står för det. Nu ska jag kolla på tv. Och sen sova. God natt.

Mamma♥

Har pratat med mamma i telefon ett tag nu. Saknar min mamma varje dag, eftersom jag bor hos min pappa nu för tiden. Men min mamma är absolut världens bästa mamma, hon är min bästa vän. Min bästa vän som aldrig sviker mig. Hon har kämpat för mitt liv och mina syskon. När jag var liten så förstod jag inte det, förstod inte varför vi skulle flytta från Sundbyberg, jag älskade att bo dära. Har nästan alla min kompisar där. Men jag fattade inte varför förens nu, när jag är äldre så förstår jag varför hon gjorde det. Hatade henne när vi flyttade, men nu älskar jag henne mer än någonsin. Min mamma flyttade för att få sina barn hos sig. Det var det enda hon kunde göra för att vi skulle slippa bo med en idiot kärring som min pappa var gift med.  Mitt liv är ganska intressant om man skrapar på ytan. Vissa vet hur allt ligger till, några få vet det. Och ni som läser det här kommer aldrig få veta hela historian.
Jag hoppas att när jag får barn så ska jag vara lika bra mamma som min är. Jag hoppas att min mamma lär mig allt, jag vet att hon kommer göra det. Jag vet att hon kommer hjälpa mig att bli en lika bra mamma.
Mamma, jag älskar dig. Du är min bästa vän.♥

FREEEEEDAG!

Sovmorgon fick man idag också, mysigt! Nu sitter jag och dricker en cider(inte en öl) ska testa om den var god. Ska snart hoppa in i duschen. Sen blir det middag med pappa och lullan! får se om det blir utgång eller stanna hemma med papi! :) har jobbat lite idag också, skönt det. Dock är min rygg helt förstörd, någon som vill ge mig en ny rygg?

mina nyaste bebisar


Nelly.com
Var på rea så dem kosta 100 kr, stället för 300! :)

Deichmannskor ca. 170kr :)

jag älskar mitt liv

Jag älskar mitt liv, ibland iallafall. :) Har Sjukt ont i ryggen nu, hade ont redan igår men nu känns det som om den ska gå av och ruttna.. Jag & min syster Angelica är nog världens bästa crew, vi slet som djur igår. Och Tompa var så rolig, det är min mammas sambo. Han sa att vi skulle behöva minst två flyttgubbar. I helvete heller. Vi klarade allt perfekt, men vi fick några tankeställare några gånger. Men vi fick upp allt vi skulle, skogardebroben, klädgarderoben, byråer och möblera om. Vi är så bäst! :) Nu håller jag på att tvätta åt min kära syster som är på jobbet. Vet inte ens varför jag "slavar" för henne. Men hon behövde tvätta och jag har inge bättre för mig. Däremot jag ska få glass för det.
Tjänster och gentjänster. Jag vet att jag kommer behöva hennes hjälp senare i livet och då är hon skylldig mig en! :)
Runt tre kröp vi ner i sängen breve varandra och låg och snacka tills fyra ungefär :)
Ska lägga upp två bilder på mina bebisar! Är så KÄR!

Onsdag!

Ska åka iväg till mamma nu för att hjälpa Angelica med hennes skogarderob. Dagen har spenderas i sängen för det mesta. Mår inte alls bra. Usch! men orkar inte skriva för mycket här i. Ska kolla sl nu sen åka. Hörs senare eller imorgon!
saknar dig bebi..
Later guys!

Älska å vänta...

Nu har jag försökt komma fram till transportstyrelsen i mer än en timme, DOM måste ju skämta med en.
"Just nu är alla våra medhjälpare upptagna, så försök igen senare"
Skaffa flera medhjälpare dåra?!?!?!?!? blir skit irriterad..
Ska åka och klippa mig om en timme ungefär, då kommer det nog bli suuuper kort och super snyggt.
Och juste, nu fungerar min vanliga dator igen! yes!!

God morgon!

Är inte alls pigg just nu.. Skulle egentligen bli hämtad av min stora syster så skulle vi åka och fixa lite saker.
Men det var lite ändrade planer. Så är lite irriterad på att jag har krigat upp mig för tidigt..
Aja, har tusen saker å fixa idag iallafall så det är väl bra att jag gick upp såhär tidigt.
Ska ringa transports styrelsen nu, och sen ringa till min doktor, sen åka iväg och fixa lite.
Meja!
Hörs lite senare!

har kommit på

har kommit på hur man lägger in låter från youtube! vilket ni ser i inlägget tidigare..
Blir hämtad tio imorgon av stora syster, så måste egentligen sova men kan inte..
Vill att min man kommer hem, vill inte att han ska vara tusen mil bort..
Vill inte sova ensam i min stora säng, vill inte. Hatar det.

...


DAGENS

DAGENS VILL HA: Ingenting än så länge
DAGENS KLÄDSEL: Adidas dress
DAGENS SMINK: Inget
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: Min vanliga datorn fungerar inte..
DAGENS LÅT: Medina - Sagoland
DAGENS PLANER: Kanske träffa en vän sen, får se.
DAGENS SAKNAD: Min man 
DAGENS DUMMASTE: Ingen
DAGENS SJUKA: Inget
DAGENS DROG: Musik
DAGENS ROLIGASTE: Andreas
DAGENS FAVORIT: Mig själv
DAGENS KÖP: Inget :p
DAGENS GODIS: Choklad 
DAGENS HUMÖR: Seg
DAGENS ORD: Fitt... något.

bajs också.

Får inte in låten från youtube, men gör en dagens lista istället, den kommer snart!

fitt pollen.

Hatar att vara pollen allergisk, det är för jävla jobbigt. Plus att jag har problem med mina lungor så då blir det inte bättre heller.. Det är så fint väder men det är så jobbigt att gå ut och behöva klia sig i ögonen, få svårt å andas och allt. Jag längtar så otroligt till sommaren då man mår lite bättre, fast det är olika från år till år..
Ni ska få lite bilder och sånt där, men min "vanliga" dator fungerar inte så sitter på laptopen nu och har inga bilder på den eftersom jag använder den som plugg-dator typ bara.
Har ingenting att säga just nu, ni ska få dagens låt som jag har lyssnat på hela dagen.


Inte världens bästa..

Har inte varit så bra på att blogga senaste tiden, vilken både ni och jag vet om. Har haft massa andra saker för mig och så har det hänt lite saker. Idag åkte min man iväg till irland och kommer hem den 21 igen.. Kul. Nej. Imorgon är det skola, kan inte sova.. Kul, nej. Är sjukt trött på alla äckliga människor som finns, ni är vidriga, varför kan ni inte bara inse det? Det är helt stört hur folk beter sig mot era vänner. Skäms ni inte? Bloggar från mobilen så det kanske ser lite konstigt ut..

RSS 2.0