Jag ska sluta hata.

En vän till mig sa alltid att jag skulle sluta hata, fick höra det i ett års tid. Innan jag började lyssna. Men nu har jag börja inse vad hon har menat hela tiden, jag ska sluta hata dig, hata i huvudtaget.Att du hatar mig det får mig bara att må ännu bättre, att veta att du hatar mig såå jävla mycket att du måste försöka förstöra mitt liv, men vet du gumman? Du kommer aldrig att lyckas. Folk som du är pinsamma, att hela ditt liv handlar om mig får mig bara att inse att du är så avundsjuk..

Grow up, You will never break me.

HAMMARBY!♥

Kom hem från hemma premiären för en timme sen ungefär, då vart det Te med mackor! MYSIGT!
3 hela poäng vart det sååå underbart, är sjukt trött och sjukt glad!
Ska snart krypa ner i sängen och soooova.
Ni ska få bilder från då vi var hemma hos Linn i fredags och sådära!
Ska försöka bli bättre på att skriva här också!


Ibland undrar jag vad jag älskar mest,
mig själv, min man eller Hammarby..

Du är så jävla äcklig.

Vill inte ens se dig på bild. Hur fan kan man vara så jävla falsk som du? Blir så jävla irriterad och förlåt för att det går ut för er mina bloggläsare. Måste bara avreagera mig lite. Så jävla äcklig, så jävla ful, så falsk. Åååååh. Varför!?

babes studentskiva!

Är in så många bilder, orkade inte springa runt med kameran :)

to long!

Gillar starkt att det nästan har gått två veckor sen jag skrev sist, :p ni måste ju älska mig som fortfarande håller er kvar. Det har bjudits på massor den senaste veckan, älsklings studentskiva som var perfekt, älsklings 20års dag! massor av mys med vänner och allt!
Det kommer bilder från Christians studensskiva när jag får tillbaka mitt rum... Pappa håller på att måla om, ÄNTLIGEN! är överlycklig! Skriver lite senare!

RSS 2.0