goodlookingpeople.com




hahahahaha jag dööör av garv!

god morgon!

Livet är underbart, jag om hade tänkt sova ut idag.. My ass!

Somnade vid halv fem ungefär och vaknade för drygt 30 min sen av massa sms - kul!
ska börja ha på ljudlös, eller nej det kan jag inte.. vem försöker jag lura liksom?

får se vad som händer under dagen är heeelt sluuut. Ska lägga mig och kolla klart på Bedtimes stories :)

Later!

jag borde, men kan inte..

har suttit och snackad med mange i dryg två timmar nu, la preics på. Mongot hade druckit och sådära. Men nu vet jag att han är i säkerthet :) eller han är hemma hos någon kompis till han, vilket känns skönt..

Ska lägga mig och kolla på tv och försöka sova.



Ingen kommer någonsinn ersätta en platsen du har, oavsett vad.

this is me



Jag är Louise och det kan varken jag eller du ändra på.

Jag lever mitt liv så som jag vill, jag kanske gör saker

som ni alltid klagar på, än sen(?), jag lever mitt liv, bara mitt ingen annans.


för mycket tankar..

Fortsätt bara gå när inte ens dina bästa kompisar bryr sig om dina problem, fortsätt bara gå när de inte finns någon att vända sig till, fortsätt  bara gå när inget är bra, fortsätt bara gå när de regnar och du gråter, fortsätt bara gå när du blir sviken, fortsätt bara gå när han gått för långt, fortsätt bara gå när alla snackar skit bakom ryggen på dig, fortsätt bara gå när alla kollar snett,fortsätt bara gå när vänskap blev hat, fortsätt bara gå när allt bara blev piss.




 

Jag går fortfarande..


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Thereze & Storebror ♥

huvudvärk

this sucks!

Orkar inte göra något alls, vill bara lägga mig och sova och inte vakna upp.. Ska snart lägga mig och kolla på Las vegas som jag har börjat nörda på.. först one tree hill, sen gossip girl och nu las vegas, känns som om det går i släket min äldre syster ligger också och geekar serier.

Ska prata klart med Madi sen bädda ner mig själv.


C'ya

Miss it

Saknar storebror och bästis :(


och har träningsvärk och är trött och orkar inte skriva mera.

Godnatt

heeej kompisar!

Var på gymmet igår i drygt två timmar, var as skööönt! tror att Cami vart förvånad över hur mycket jag pallar igentligen (a) *LER* haaha! efter gymmet åkte jag hem och bakade semlor och sen åkte över till bobby, väääldigt mysigt :)

Ska snart åka till gymmet idag också, får se om våran vän Gandi följer med, och tror att någon av Camis kompisar skulle följa med tror hon hette Catti (vet ej om det är rätt staving.)
Det är väl typ det som händer idag, får se om det dyker upp något roligt under kvällen, skulle egentligen åkte på kryssning idag men så vart det inte. Aja dags att packa ner det sista och gå mot bussen.



Later!


ajuste!







jag glömde och säga idag börjar min
"ta-tillbaka-det-som-är-mitt".
Vissa fattar andra inte,  tooo bad!  hahaha





Ska springa till bussen nu, PUSS!











tisdag!

Inser nu att jag inte alls skrev mycket om igår, men iallafall igår tvättade jag alla mina kläder, städade rummet och sådära. Pratade lite vett med min bästis som är lite vad ska man säga dum i skallen (?)  Sen mot kvällen åke jag hem till Bobby och tog några öl, dock  vart det tidigt hem gång eftersom jag ska åka och gymma med Camila snart, ska bara fixa klart håret, - och nej jag gör inte mig värsta i orning men vill inte att mitt hår står åt alla håll :) så ska bara fixa det sen klä på mig och packa ner de sista. :)

Later!


time to do something good

God morgon!

Ska snart gå upp till tvättstugan och tvätta alla mina j*vla kläder, suck! men får dock sällskap av Rebecca och Jessica.
Ska samla ihop det sista nu.

Hörs sen, puss!

just shoot me









jag har verkligen försökt med och göra mitt bästa, vad får jag tillbaka? en kniv i ryggen. Vi behöver inte vara något alls. Men både du och jag svor på allt och sa föralltid.
Kom ihåg det.

















en massa film tittande

it's greeeat :) har precis kollat klart på troja, jag tror jag döör va snygg han är. Men kan inte kolla klart på slutet för blr så jävla arg, folk som inte har sätt den borde se den.
Sitter och pratar med Madi han tror att hans skölpadda har dött, men han vet inte, komplicerat det där. Får se om jag sätter på en till film eller om jag går och lägger mig och sover.
Men innan det, kommer ni ihåg inläggt jag skrev om min såkallad bästis thereze? det är typ två inlägg neråt eller något sånt. Nu ska hon komma och säga att jag är omogen som skiver det där i min blogg, men sist jag kolla så var det min blogg inte hennes och jag har låtit bli att skriva en hel del i min blogg som har hänt. guess why?

Det var du som valde det här inte jag.

världens finaste bild


Söndags mys

Såg precis klart på filmen Beauty shop riktigt bra faktiskt, tror att jag ska lägga mig i ett bad snart riktigt skönt, sen måste jag kolla upp vad jag har missat i skolan så att jag kan börja plugga och ta igen allt det.. Suck!
Skönt med lov om man inte ligger efter i skolan, har inga planer för  lovet får se om man sticker och åker skidor/bräda någon dag. Just nu sitter C och kollar på någon störd musikvideio på ZTV. Hahaha aja ska lägga mig i badet nu innan På spaning med Bridget Jones börjar.

Stay cool.

Det var länge sen

Det var länge sen jag såg så här mycket snö utan för mitt fönster det känns ganska mysigt  ligger och kollar på Beauty shop med C, så skriver lite senare. den börjar nu!


PUSSS

söndag

idag fyller min såkallade Bästa vän år Thereze, egentligen skulle vi ha hittat på något och göra under helgen men så har det inte blivit. Idag är hon med Leyla istället så dom får väl hitta på något roligt istället. Sen så säger hon att hon inte orkar med mig, nej jag måste verkligen vara pain in the ass. Hoppas att du får en bra födelsedag och allt så dära.
Att du trivs i dalarna och sådär, i really do.

Du har bevisat vem du är.

a part of the truth


igentligen

har jag så mycket jag skulle vilja skriva av mig, men känner inte att jag borde skriva allt jag vill skriva. Är så extremt trött på ett x-antal människor. Trött på allt det här egentligen, trött på bloggen, trött på männskiorna. Det är som att tända en cigg och kolla på den när glömden sakta åker ner mot fliteret.. 

Det är verkligen dags att förändra sig nu..



i'm to tierd

Har dykt upp för många saker att göra nu under den senaste timmen att jag bestämmde mig för att inte göra något alls, är grymt trött och saknar min M.
Nu när man sitter såhär och bara tänker genom allt så känner jag att jag börjar sakna mitt liv, jag är inte den personen jag var för ett år sen. Det sårar mig så mycket när jag hör att folk säger att jag inte är samma person men att jag inte har förändras när det kommer till hur man är mot sina vänner och famlij.
Jag ska inte dra alla över samma kant, men det är ni som har gjort mig till den jag är idag. Jag litade på er och spec en person så himla mycket, men ni gick bakom min rygg och sen undrar ni varför jag har stängt in mig själv, slutat prata med er och försökt hålla mig så långt borta som möjligt från er. Jag har aldrig kallat mig för äkta, men ni är så falska man kan bli. Men visst finns det några få jag litar på, och ni betyder mer än någon annat. Man ska aldrig peka ut sina kompisar.

Om ni betyder något för mig, vet ni om det.


inne på 17 år nu..

Du är mer värd än någon annan.

-

Vart har mitt uteliv tagit vägen? har jag trönatt på det? jag av alla människor..
Just nu sitter jag och kollar på bilder i mappen "uteliv" fyfan va jag garvar, finns bilder som borde ge min dator virus.

Det är fyfan lördag.. men det är lov nu så man har rätt att sitta hemma på en lördag... eller (?) vem försöker jag lura(?)

Fan.. beslutångest

Hjälp miiiig!

fredag

Fredag, träningsvärk och magen skriker efter mat..  bra början - inte!
har sovit nästan hela dan känns det som, är så himla trött. Och jag har ingenting att skriva om heller.. 
Väntar på att T ska komma hit, och sova här, imorgon fyller min bästaste vän mange år och i övermorgon fyller Thereze år :) får se vad som händer ikväll är heeelt slut!


Kanske hörs lite senare om inte, stay cool! 



Orkar inte vänta, men ändå hoppas jag.



 


ROMME!




Orkar inte lägga in fler just nu min data segar eller så är det bloggen.

Staay cool

träningsvärk mannen!

Har aldrig känt mig så otränad som jag gör idag, har sån jävla träningsvärk.
Spenderade hela dan igår med att åka skidor vilket vart väldigt lyckat, först åkt jag med Carro och Cami sen åkte vi med Mange och Antonio en gång men Antonio gav upp, och Carro och Cami frös för mycket så jag och mange åkte helt själv i två timmar typ, helt okej :) hände massa roliga saker, men ingenting som jag orkar skirva om just nu, Antonio åkte ut i skogen, jag körde på Cami och mange ramlade. Och ja det kommer bilder så fort Cami har skickat dom :) fast vi tog dock inte så många bilder för att det var så jäääävla kallt :p 
Bilder kommer så småning om!

C'ya 

@school

lovet närmar sig och det känns bättre än någonsin, har en och en halv dag kvar, imorgon och på torsdag då vi är i romme, dags att tagga till allså!

sitter i data salen nu och kollar runt efter information om grottor och skred hittar ingenting. men bäst att leta vidare.




PUSSS!


plugg plugg plugg

Det här suger verkligen, hatar att plugga och fattar inte ett skit av det. Tur att mange hjälper mig med matten, för fattar verklingen. Dagen var soft dock kollade bara på killarna som spelade fotboll, åkte och käkade och åkte hem.

Orkar inte skriva något mer, har lovat mange att inte dricka på hela veckan får se hur det går :) har klarat mig två dagar nu.


Godnatt, ska gå och sova nu.

Staay cool, C'ya!


Du är värdefullast M!


Lördag

Vissa kanske undrar varför jag inte har skrivit något på lördagen eller om den.  I lördags var det hu alla <3-dag och jag bryr mig inte om den, Har aldrig gjort det. De jag gjorde i lördags var iallafall att jag åt lunch med farmor, faster och kusnierna. Efter det åkte jag till Sollentuna för att kolla på bästis match dom förlorade men dom spelade helt okej.
Efter det åkte jag hem till mig och bäsits till sig. När jag kom hem åt jag en jätte god middag och en jätte god tårta :)
Efter det  satt jag hemma ett tag sen åkte jag hem till Anton.

Det var väl typ de som hände i korthet.

blir lätt sånt här på söndagar

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? 21
Ditt äldsta ligg? 21
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? en
Vad tycker du om kärlek?  love is like i dick, when its gets hard, fuck it.
När kramade du någon sist?  idag :)
Kramade du någon speciell person? lillebror
Har du svårt för att bli kär? ja
När kysste/hånglade du med någon sist? inatt
Ångrar du det? nooope
När hade du sex senaste? några veckor sen
Med?  sex-mange
Är du singel? 50/50
Har du hånglat med någon av samma kön? ja

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? ett par gånger
Playat? once a player, always a player.
Hånglat med nån riktigt ful? haha säger ingenting
Hånglat med fler än 50 pers? håller inte räkningen.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?  nooope
Gjort något riktigt dumt?  varje dag
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Varit nykter på nyårsafton? En gång i tiden
Åkt ambulans? nej
Gjort nåt olagligt? hela dan, varje dag.
Blivit polisanmäld?  ja
Fått din mamma att gråta?  nej
Slagit ner någon? ja
Skämts över dina föräldrar? haha aa
Skämts över dig själv? ibland
Sagt jag älskar dig och menat det? ja
Tar du droger? ja
Dricker du? ja
Vilka kläder sover du i? hotpans bara oftast, breror på vem man sover med (;
Vad hatar du verkligen? hatet kommer alltid tillbaka till än, så hatar inte.
Varit kär? döds kär
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? nej haha
Är du ensam nu? kanske (a)
Vill du gifta dig?  ja kanske
Vill du ha barn? JAA!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Mr.H
Såg dig gråta? sex-mange
Fick dig att gråta? Mr.H
Du delade säng med? Mr.H
Du delade en cigg med? mig själv
Du gick på bio med? bästis och kevin.
Skällde på dig? farmor!

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Ja
Kramat någon? Ja
Pussat någon?  Ja
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja


Antar att jag är Bitch

fjortisflickan;
[/] du använder foundation/puder en vanlig dag
[x] du gillar att festa
[ ] du använder utryck som ''dah'' osv.
[/] du brukar använda  push up
[ ] du lyssnar på baby remixade låtar
totalt = 2

bitchflickan;
[x] om någon kaxar med dig måste du alltid vara elak tillbaka
[x] du har blivit kallad för bitch någon gång
[/] folk anser dig som kaxig
[X] du har ett stort förråd med taskiga skämt
[x] dina kompisar respekterar dig
totalt = 4,5

mammas flicka;
[ ] du sitter alltid hemma med familjen på helgen 
[ ] du vet knappt vad alkohol och tobak är
[ ] din mamma flätar ditt hår innan du går till skolan
[ ] varje kväll pussar du dina föräldrar godnatt
[/] du diskar efter maten
[ ] v-ringat finns inte ens på tanken
totalt = 0,1

skolflickan;
[ ] du tycker inte att skolan är tråkig
[ ] dina lärare tycker om dig och ger dig tips osv
[ ] mvg + är inte alls svårt att haffa
[ ] du kan tacka nej till en utekväll pga läxor
[x] du sitter och antecknar i ett eget block på lektionerna
[ ] du längtar inte till skoldagens slut
totalt =  1


Pojkflickan;
[x] du har alltid varit pappas flicka
[ ] du använder baggyjeans & gympaskor i skolan
[x] du har svårt att göra flera saker samtidigt
[ ] klädshopping är det tråkigaste som finns
[x] hål i jeansen gör inget 
totalt  = 3

kärleksflickan;
[ ] du tror på kärlek vid första ögonkastet
[x] du har någongång varit så kär att du inte kan kontrollera dig själv
[x] du tycker om romantiska filmer som titanic m.m
[ ] du skriver berättelser om kärlek och romantik, 
[ ] du gillar hjärtan <3
totalt= 2


roligt fredagsnöje

4 av mina favoritprogram på tv:

One TreeHhill
Las vegas
2 and ½ Men
Sex And The City

4 saker som jag gjorde igår:

Var på min matte lektion
Hostade upp halsen
Kickade
Sov


4 saker som jag längtar till:

Sommaren
Utomlands
Studenten
Studiebidraget


4 Favorit restauranger:

Hard Rock Café
Taco Bar
Cypern
Donken



4 Saker på min önskelista:

Att jag slutar röka
Att jag slutar dricka så mycket
Börjar spela fotboll igen på allvar
Bra betyg och att skolan löser sig


Ni har mitt hjärta i era händer









 
Jag dör hellre imorgon än lever 100 år utan er..










bockar av - 10 dagar kvar!

Japp om Tio dagar fyller min bästis år! eller iallafall en av dom :)
Vi ska fira henne hemma hos Censie iallafall med middag och så ganska mysigt :)

Kan inte skriva vad vi ska hitta på för att thereze får inte veta om något ;P haha

Men iallafall :)

C'ya


Min andra bästis fyller år om Nio dagar.. Om man kan kalla han de
.

Jag borde skämmas!

Men det gör jag inte :) - haha!

Dags för en ny start i skolan, måste faktiskt sköta den :) men det kommer efter lovet. Har inte varit så bra med att skriva så mycket, men det har inte hänt så mycket heller. har varit med thereze dom senaste dagarna och chillat lite, köpte en ny bh igår mycket fin.

Snart början fotbolls säsången också, måste bestämma mig om jag vill spela eller inte. Får se vad jag kommer fram till. Har min första träning på Söndag halv fyra lite osoft, menmen!  Blir nog en lugn helg med filmer och så orkar inte göra något längre. Är heeelt förstörd känns det som.

Over and out, C'ya

GOES!

Är verkligen trött, SÅ trött. Sov inte alls mycket i natt. Somna halv fem kanske och vakna runt sju inte SOFT!
Skulle dock bara till Bullkyrkan idag, det var helt okej faktiskt. På något sätt tyckte jag att de lät helt okej det han sa, han jobbar på Stockholmsstadmisson eller vad de heter. Och pratade om hur de funkade och så. Ibland tänker jag mig att jag skulle kunna va en sån person. Men jag skulle nog inte klara av det.

Borde egentligen plugga sönder mig själv, men får ta igen de på lovet. ÄR så jävla trött.



Over and out, C'ya!


några bilder från Aquaria som jag var på idag med mackan!




blir lätt sånt här när man har tråkigt!

Vem?
Vem sov hos dig senast?
kommer inte ihåg
Vem pussade du sist? min lillebror
Vem tror du tänker på dig just nu? Tvärtimot vad jag vill antagligen
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? vänner
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? Sex-mange
Vem har du senast ringt? Pappa
Vem strulade du med senast? vet inte
Gillar du? grabbarna
 
Vad?
Vad gjorde du i helgen? Fortfarande helg - and it sucks
Vad har du på dig just nu? Mjukisbyxor och linne
Vad tänker du på just nu? Ett idiotbarn
Vad för mobiltelefon har du nu? Sony ericsson G900 (?)
Gillar du för sorters killar? Förstående
Tycker du om killar som röker/snusar? Spelar ingen roll.

Är?

Är du snygg? Kan inte svara på de
Är du orolig för något just nu? Nja lite
Är du lycklig? går upp och ner
Är du kär? lite
Är du mysig? nja (?)
Är du glad? oftast!

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän? ja
Har du blivit sviken av en vän förut? ja
Har du plattat håret någongång? ''näää''
Har du något husdjur? hos pappa - en katt.
Har du gått ner i vikt förut? ja
Har du någon piercing? japp
Har blåa ögon? nej, grön/blå
Har du varit i Asien? nja

Vill?
Vill du vara smalare? lite
Vill du ha sex just nu? nej
Vill du vara singel? till och från
Vill du sova just nu? nää
Vill du ha en pojkvän? ''vill du vara singel'' de e väl samma frågaa :p

Hur?
Hur vill du ha det i ditt rum? så rent och tomt som möjligt!!!
Hur vill du bo? med kompis i en lägenhet
Hur är ditt drömjobb? Vet inte, vill bara vara rik. får se vart livet leder.
Hur mår du egentligen? Sådära!

601

Sånna som dig äter jag till frukost, så kom inte och tro att du någonsin kan försöka bryta ner mig.
Det kommer inte att hända, inte idag, inte imorgon och aldrig. Du är smuts och det är så jag behandlar dig.
Du gjorde bort dig för livet, det är bara att gilla läget. :)

Alla som är föräldrar borde läsa detta.

Eftersom att jag vet att det är många föräldrar som läser min blogg, och 50% av dom anser att jag är en dålig förebild.
Och det kan jag gå med på, jag är nog inte världens bästa förebild, men jag är bara mig själv och ingen annan.
Jag kan dock säga att jag inte påverkar några av mina kompisar att göra saker dom inte borde göra.
Jag är en helt vanlig 16 åring som lever mitt liv, ingen annans. Men jag har Alltid min famlij och vänners rygg.
Det finns ingenting som är viktigare än familj och vänner, man kommer ingenstans utan det.
Därför tycker jag att Alla föräldrar borde lyssna bättre på sina barn, ju mer öppen man är så funkar allt mycket bättre, om man förbjuder sina barn att göra något så kommer dom göra det ändå när dom inser att man kan göra det. Även ni  allihoppa har varit barn och gjort misstag, ingen av er var perfekta. Vi är bara ungdomar, låt oss försöka upptäck vad som är fel först innan ni ska lägga näsan i blött hela tiden.

Stay cool, C'ya.



Du är allt jag behöver M<3

Ibland

undrar jag om torsdagar är bättre än onsdagar, Onsdagen är ju trots allt den berömda lill-lördagaren. Men för mig känns hela livet en fest.

Hade öppet hus i skolan i onsdags, det var helt okej. Ganska segt och sådär, mötte upp grabbarna efter och tog några öl, helt soft. :)

Torsdagen började bra också, sov till halv två säkert helt najs, bestämde mig för att åka till Centrum för att köpa ett par skor, som självklart inte fanns i min storlek, men thats life!

Idag är det fredag och jag ska tvätta snart, och det suger juuu! men sånt måste man också göra, får se om min vän homless sover här i natt. Precis som alla andra fredagar så kommer man nog kröka idag med, men får se om jag pallar är trots allt sjuk. Så hoppas på en lugn hemma kväll med filmer och gooooodis! får se vad mr. Nice guy ska hitta på ikväll :)


Staay cool, C'ya

Onsdag!














Call it what you wanna call it...
 I'm a fucking alcoholic.


























brist på allt

Saker som är SVÅRA att säga när Du är full:

Oöverträffat

Innovativt

Preliminärt

Kvastskaft


Diskussion  saker som är VÄLDIGT svåra att säga när Du är full:

Specificitet

Cogito ergo sum

Brittiskt

Konstitution

Passiv-aggressiv Störning

Substantiera


Tillvägagångssätt saker som är i stort sett OMÖJLIGA att säga när Du är full:
Tack, men jag vill inte ha sex.

Nix, ingen mer sprit för min del.

Ledsen, men du är inte riktigt min typ.

Godkväll, konstapeln, är det inte en underbar kväll?

Åh, jag kan inte -ingen vill höra mig sjunga!


There ain’t no way ill let no nigga step in my shine








vill boxa ut aggressioner tills mina knogar blöder,
ett bra samtal är nog vad jag behöver.














this shit make me sick and tired..


Det handlar om rädslan att förlora den man älskar,
tårar går över till ilska och där står man tillslut tomhänt.
Vissa klarar inte av att kontrollera, jag klarar inte av att ta tag
i mig själv och säga "nu räcker det".
Allt bara rullar på och springer runt i en enda stor cirkel.
Om jag hade kunnat förändra, hade jag gjort det.
Tyvärr så drar man alla killar över samma kant när 99 st av 100 har sårat en. Hoppas är inte samma sak som att veta.
Jag hoppas, jag vet inte.




Från och med ikväll lär jag inte skriva så mycket i bloggen..










It's to late..

RSS 2.0