Söndag!

Hej guys! Bloggar från mobilen så det kanske ser lite konstigt ut. Fredagen var helt okej. Igår spenderades hela dagen i sängen förutom när man gick och köpte cigg. Om några timmar ska jag och älskling åka och se farsan på bio. Så ska hoppa in i duschen nu och fixa mig. Ni får bilder när jag sitter vid datorn! Puss

Lunch!

Muuums! Sitter och äter lunch, det var riktigt länge sen jag åt både frukost och lunch. Men vill inte få ont i huvudet eller något, så om jag äter ordentligt och dricker mycket vatten innan jag ska gå så kommer det nog bli en perfekt kväll! Har ingen aning om när jag ska gå men det lär man ju märka, tar med mig kameran också så att ni får bilder sen :D Ska äta upp sen fixa naglarna!
LATER GUYS!

Dusch och naglar kvar!

Jag är sååååå duktig, har dock inte köpt mitt gymkort än för väntar på att pappa ska komma hem!
Men har gjort allt annat så nu ska jag bara duscha och fixa mina naglar, men orkar inte resa mig upp..
Är helt seg!

God morgon!

Idag väntas lite att göra, sitter just nu och äter frukost. Gud va gott!
Vaknade av att min cp-katt ville komma in i mitt rum, så släpper in henne då ställer hon sig och börjar slicka på mina tår först sen på mitt naturbord..
Hur jävla normalt är det liksom?!
-Saker jag ska göra idag är:
-Duscha.
-Fixa naglarna.
-Städa rummet, samt bädda om i sängen.
-Ringa Natu. (Nautilus)
-Fixa mitt gymkort!
-25 års feeeeeeeeeeeeest!


Ska äta upp min frulle nu sen sätta igång! :D

LATER GUYS!

Jag älskar dig..

Det finns nog många av er som älskar någon, pojkvän eller flickvän. Det finns många som är kära och det pirrar i hela kroppen när ni tänker på honom/henne. Så har jag också känt. Men det finns ett steg ännu högre, som inte ens går att jämföra med vad ni har kännt förut. När man känner varandra bättre än vad man känner sig själv. När man är tillsammans med den personen som man kan prata med precis allt om, sin allra bästa vän. När man älskar varandra så mycket så man aldrig aldrig någonsin skulle kunna vara otrogen. När det känns som man verkligen inte är hel utan den andra personen. När man planerar en framtid med varandra redan i den här åldern. När man kan bli nykär gång på gång, och även fast man kanske inte känner sig sådär pirrig och nykär vissa perioder, man kanske bråkar hela tiden, så vet man ändå att man älskar varandra över allt annat och att förhållandet är värt allt. Trots nedgångar. När man kan berätta dom allra pinsammaste sakerna till varandra som ingen annan vet utan att ens bli orolig vad man ska tycka om en. När någonting riktigt jobbigt händer så klarar man det tillsammans. När man känner att hela världen sviker en så har man alltid kvar varandra. När man känner att man bara kan släppa alla känslor och vara sig själv till hundra procent utan att skämmas. När man bara kan kolla på varandra och börjar asgarva för båda vet exakt vad man menar. Och så vidare.. Det är så det är. Jag känner mig mer än lycklig, mer än kär. Har jag honom har jag allt.

stort behov av shopping!

Egentligen behöver jag ingenting speciellt, men måste köpa något snart kommer bli galen annars..
Det kliar i fingrarna på mig, men kan inte hitta något fint. ingenting som pratar med mig :(

Love you like a fat kid love cakes.


Hatar rubriker!

Jag är ju ingen höjdare på att skriva här det är ganska självklart vid det här laget.

Veckan har bjudit på 25 års fest för Cilla och en massa mys med min älskling.
Är så otroligt glad över att det är lov nu.
Har dock inga speciella planer inför lovet, men det är bara skönt att veta att man kan sova hela dagarna om man känner sig för det.
Ni får bilder senare när jag har bilder att lägga upp
Jag är verkligen värdelös på att skriva men vet inte vart jag ska börja så det blir bara massa ordbajs..

löööördag!

Dagen har varit ganska seg, kom hem för några timmar sen, har duschat, ätit och snackat lite med Lullan och sådära.
Ska snart röra mig in mot hötorget där jag ska möta upp älskling och några, ingen aning om vart vi ska men det blir nog kul!
Har inge mer att säga tänkte bara säga hej!

God morgon!

Har varit vaken i en halvtimme nu, är helt förstörd.. Jag fattar inte att mina föräldrar orkar gå upp den här tiden varje äcklig vardag.. Har packat ner allt jag ska ha med mig och sådär. Ska sminka mig lite sen klä på mig och gå. Tar med mig kamran men det kanske inte blir några bilder :p
Romme 09 Wifey, Carro & jag!
Peace!

hur orkar du?

Hur orkar du vara DU? Du lär vara den sista personen någon någonsin skulle vilja vara eller vilja leva med, du är så otroligt falsk och tror att du är något. Du ger en helt annan bild för allmänheten men när man kommer under den bilden ser man vilken patetisk liten snorunge du är. Att du fortfarande försöker intala dom som fortfarande bryr sig om dig konstigt nog att du inte bryr dig? DU lär vara den mest osäkra personen vi känner och nu pratar jag för alla oss. Jag vet att du läser min blogg, jag vet att du lämnar dina kommentarer, synd bara att du inte får någon respons från mig eller någon utav oss. Du är extremt patetisk och osäker. Så-

Don't play with bitches who know how to play it better!

Semester..

Man skulle nästan kunna tro att jag har varit på semester den senaste veckan men så är det inte! synd nog..

Har bara haft mycket att tänka på senaste tiden och det blir bara mer och mer.. USCH! Det här suger!
Mitt sportlov ser väldigt enkelt ut - plugga för hela slanten!

Imorgon ska jag åka skidor vilket jag har längtat efter hur länge som helst, ska bli hur kul som helst! :)
Har inte så mycket att säga, är ganska seg..
Livskraft!
C'ya!

bye bye

Ska möta upp älskling i skanstull nu och gå och byta min skidbyxor, får se vad vi hittar på sen! :)
Kanske bloggar mer sen vet ej.

Skidbyxor!

Ska snart åka in till stan för att byta mina skidbyxor, men orkar inte åka själv. Alla slutar så jävla sent hela tiden, jag fattar inte varför..
Får se om jag träffar Christian inne i stan eller inte. Ska äta upp och sen göra mig i ordning så får vi se. Ni får bild senare på hur det ser ut! :)
Ska fixa i ordning mig nu.
PUSS!

Hey guys!

Ska snart gå och sova vilket ska bli väldigt skönt, imorgon väntas en lektion och sen ska jag åka och byta min skidbyxor, BAJS att jag inte testa dem i butiken.. suck.. Kanske ska träffa mitt hjärta imorgon, får se. Ingenting planerat än så länge.. Är riktigt sugen på helg och bara sooooooova!
Så här kul har man på lektionerna i min skola...
GOD NATT!

Är så jävla trött!

Älskling kom förbi igår och myste med mig, thank god for that! :)
Somnade redan vid halv tio vilket var otroligt skönt, men är helt död nu. Skulle kunna gå och sova nu, men får hålla mig vaken ett tag till, ska gå och göra äppelpaj som pappa har beställt. Tänkte eftersom vi köpte nya skidkläder idag så ska han få min gooooda äppelpaj. Dock måste jag byta byxorna får göra det imorgon om det finns kvar. Hatar när man inte testar innan men hatar att testa i butikerna också. Memmen, ni får bilder på det senare någon dag i veckan.
Ska gå och baka äppelpaj nu sen duscha. Om jag inte skriver något mer idag så GOD NATT! :)

döds trött

Hela jag håller på att somna, måste verkligen plugga till svenska provet som har imorgon och måste göra två SV C läxor tills nästa vecka.. suck!
lite mer än 1 år sen är jag fri! :)
Tur att vi har mycket glass hemma annars skulle jag ha dött! Har fått en sån där glass nojja jätte konstigt för vem vill äta glass nu när det är typ -10 ute.. jag vill! ;D
Har ingenting att skriva egentligen, alla rader flyter bara ihop.. usch!

God natt!

Nu orkar jag knappt hålla mina ögon öppna längre, fast det lär ju försvinna när jag lägger mig i sängen.. Dock är den ny bäddad.. men utan älskling! Usch!
Har kollat på film och duschat nu på kvällen, sket i att fixa min naglar, orkade inte det och pappa klagar alltid på att det luktar så äckligt så gör det imorgon när han jobbar i stället :)
Har även skrivit in allt jag ska göra i min almanacka, inte så mycket men för mig är det mycket!
Har bara ett mål (än så länge) den här veckan och det är att gå och gymma, hatar när man sätter upp för många mål så hinner man inte det ändå.
Sängen ser lockande ut så nu blir det god natt cigg, borsta tänderna och sen sova!
God natt trogna läsare!

Bilder

Gardinerna
Säng kläderna!
Mina värme ljusstakar jag fick för ett tag sen!
Nu längtar jag tills vi kan måla om här inne, då kommer allt bli fint fint! :D

Dagens planer

- Städa rummet [x]
- Hänga upp gardinerna [x]
- Bädda sängen [x]
- Plugga [x]
Nu har jag bara en sak kvar och det är att fixa naglarna, men det gör jag efter jag har duschat!

God morgon!

Har varit vaken ett tag men inte orkat skriva något. Dagen började med kaffe och mackor, väldigt gott!
Mina nya gardiner har kommit (samt nya sängkläder) så nu ska jag iväg och köpa en ny gardinstång! ni kanske får bilder sen.
Ska klä på mig sen åka iväg.
Dagens planer:
Plugga.
Städa rummet.
Hänga upp gardinerna.
Bädda sängen med nya sängkläder.
Fixa naglarna!
TIME TO START!

LATER!

#48

Life is just a game, don't forget that.

Lööördag

Känns som om jag inte skriver så mycket här i, vilket jag inte har gjort på länge..
Veckorna rullar på, allt går för fort. När man tror att man ska vakna upp och få en bra dag så blir den sämre än någonsin. Jag är sämre än någonsin just nu.
Nästan så att jag till och med skäms över mig själv.
Idag sover jag hemma på många nätter, känns konstigt att vara hemma.
Har ni någonsin önskat att ni var 10 år äldre? - Det gör jag, väldigt mycket även fast jag inte vet riktigt hur allt kommer se ut så önskar jag det!
Som i filmen 13 snart 30..
Har ingenting att skriva, ingenting speciellt.
Dagen har spenderas hos baba först med Christian, sen åkte jag hem till mamma nu har jag precis kommit hem där ifrån.. Sitter och funderar på om det är värt att gå in på Nelly eller något liknade för att klicka hem något..
Depp, depp, depp och ännu mera depp..

bye bye

Åker till min pojkvän nu så kommer inte skriva något mer idag!
Ha en fortsatt bra dag allihopa!
PUSS! :)

hungrig!

Kan inte någon snäll människa komma hit med thai mat?! är så jäkla hungrig och sugen på thai mat.. :(

-

"Den som köper det han inte behöver, han får sälja det han behöver"

kan man få shopping torka?!

Var iväg och köpte en ny kalender, och när jag ändå var bland massa affärer tänkte jag att jag kunde kolla runt om jag hitta något, vilket jag inte gjort!? ingenting :| det är inte typsikt mig, köpte dock två par knästrumpor, men kom igen! hittade ingenting annat.. I vanliga fall burkar jag komma hem med minst 3 påsar.. känns konstigt.
Just nu sitter jag och funderar på hur mycket jag ligger efter i skolan.. Jag kan inte komma på något nytt som jag missat, så kanske inte ligger efter så mycket?
Ska nog ringa och boka tid för att klippa mig nu, så att mitt hår blir lååååångt till sommarn!
PUSS!

#47

Jag borde verkligen sova, men jag kan inte.. Alla min tankar går ihop, alla känslor kommer just när man ska sova. Och det suger.. Hatar att ligga i timmar och bara tänka, hatar att tiden går så fort, hatar att folk förändras, hatar att vara utan min christian.. Hatar att sakna saker som har fått mig må så otroligt dåligt, ibland undrar jag om jag inte förtjänar att vara så lycklig som jag är just nu.. Även om jag skriver av mig här i bloggen så finns det mycket jag inte kan skriva, även fast jag kanske vill.. ska drömma mig bort till min egna värld nu.. Iallafall försöka!

RSS 2.0