THEREZÈ

Sitter hos thereze och ska spendera natten hära :D vet inte riktigt vad vi ska göra, men kuuuuul kommer vi ha!! :D skriver mera sen, pratar med min hoè på msn medans tess sminkar sig sen ska vi ut.
PUSSS!!

SÅ TRÖTT..

.. Och jag får skylla mig själv :( satt uppe till fyra så försökte jag somna men jag kunde inte, så jag började läsa min bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" så när jag kollade på kl så var den halv sju i morrse och det var då jag bestämde mig för att sov, men kunde inte då heller. Så jag somna klockan sju ungefär..:/ och klockan är halv ett nu och jag måste börja göra mig i orning, är helt slut :(

Bara en lista..

Blyg: Nej, nästan aldrig.
Smart: Kan Hända.
Långsam: Ibland
Stressad: Alltid
Tålmodig: Ja, faktiskt.
Öppen: Sällan.
Ärlig: All the time
Positiv: Självklart
Ansvarsfull: Mer än jag borde.

(VÄNSKAP) JAG HAR:

Svikit en kompis: Sällan
Förlorat en bästa vän: Nej, har bara haft två st och dom är mina bästa vänner än idag.
Sovit med en tjejkompis: Självklart
Pussat en av samma kön: Behöver jag ens svara?
Slagit en kompis: Kommer inte på tal.
En kompis som vet allt: Ja ja ja, och ja.
Berättat hemligheter:  Över min döda kropp.

(KÄRLEK) JAG HAR:

Blivit sårad:
En gång
Haft/Har stadigt förhållande: JA
Krossat någons hjärta:  Nöjet var på hans sida.
Gett någon ditt hjärta: Två st.
Varit otrogen: Beror på hur man ser på saken.
Sagt att jag älskar någon och menat det: Till några få.
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Ja, tyvärr.

En sanning

Ett bra samtal är vad jag behöver!
Har snackat med en gammal kompis, eller gammal och gammal har känt han i två år nu, och ingen av oss trodde nog att det skulle bli så som det blev. Vi satt iallafall snacka om allt typ, det var skönt! igentligen borde jag sova - som vanligt är jag uppe försent :/ ska hämta ut min bikini imorgon :D:D och mitt linne! :D Ska möta Malin vid tre så ska vi fixa det sen ska jag möta Thereze samtidgt, sen vet jag inte riktigt hur vi gör, får se då, Mallan ska gymma kl 19 med Sofia, så vi får se hur det blir, menmen! ska nog sätta på en film nu, sen sova.
Skriver mer imorgon, puss!

YEEES!!


Har precis ätit jordgubbar och glass och det STÅR NOLL-ETT TILL SPANIEN :D YEESSSS!!! bättre än så här blir det inte!

blir så trött

hann ligga ut i ungefär 10-15 minuter sen kommer det ett stort jävla moln och det har inte förvunnit än :(. Äsch jag börjar städa i stället, mamma är ute och går med marcus så att han ska somna, så då kan jag börjar lite smått så slipper jag gör lika mycket sen när hon är hemma, (båda får lätt dåligt humör) och jag vill inte börja bråka, sen måste jag försöka få tag i thereze, om du läser ring mig!!
hörs sen, puss!

sol (?)

vaknade av att mamma ringde och väckte mig för ungefär tio minuter sen, marcus hade låst ut henne, och nu ser jag att det är sol så ska gå och sätta på mig bikini och lägga mig på baksidan, men det kommer väl börja regna bara för det.. ;p
puuss!

nu är jag uppe försent igen..

usch!! borde gått och lagt mig för minst två timmar sen, men men.. Imorgon ska jag hjälpa mamma att städa för det ser förjävligt ut.. (Vi är lata) Men så måste vi gå igenom alla skor och sånt som man inte använder, så förhoppnings viss kan man få lite nya skor och jackor :D thihihihiihih. Sen kommer bästis också, får se vad vi hittar på förmodligen något helt sjukt som vanligt, ska låta bli att sminka oss den här gågen - TROR JAG! hahaha. Har inte så mycket mera att skriva ska nog gå och sova snart, puss!


regn & mys

Jag, min lilla syster, lillebror tänkte gå ner till stranden med Jessica så när vi har gått halv vägs börjar det spö regna, guuuuud va kul, fast min lillebror vart jätte sur när vi sa att vi skulle gå hem igen (han är 3 år) så vi gick ner iallafall, det var ganska mysigt även fast det var blött och regn min lillasyster och Jessica badade och jag och Marcus (min lillebror) matade fåglar ;p jätte mysigt! sen gick vi hem och jag duschade och så preics klart på Rädda willy, den är verkligen bra (a)


åååhhh!

Självklart för att jag går upp lite tidigiare än vad jag brukar, då är det inge sol ute, ser mera ut som om det ska börja regna när som helst.. FAN!

Fredag natt..

Igentligen brode jag gått och lagt mig för länge sen, men jag kan inte. Jag tänker för mycket, tänker på min pojkvän, på malins pappa som har varit med om en hemsk sak, jag tänker på mia, mia som lämnade mig, min famlij, hennes dotter, Mia som har det bättre i himlen utan smärtan, du är en del av mig, du är fast i mitt hjärta och det kommer du vara föralltid.
Vad som har hänt Malins pappa är något jag inte kommer berätta för någon som inte känner mig eller Malin. Mia är en helt annan historia om någon vill veta från dom fråga. Klockan är tre och jag ska snart gå och lägga mig, pratar med Fredrik på msn så när han drar drar jag :)
jag tänker på dig älskling, hoppas du får det bra!


you are my cocaine



sanningen som svider

Orkar verkligen inte mera, känns som om allt jag gör är helt i onödan, att jag bara är i vägen, jag kommer alltid i andra hand jag gör för mycket för att bara få spendera några minuter med dig, du sårar mig gång på gång, men ingen har sakt att det är lätt, lätt att försöka göra allt för den man älskar och verkligen behöver mer än allt annat, du är inte bara min pojkvän, du är även min bästa vän och vi har satt 15 års vänskap på ett förhållande som knappt fungerar..


Ensam

Ska sova hemma för första gången på två veckor (?) usch känns inte alls bra, ska få någon att sova hära, jag är en sån där som inte kan sova själv ;p älskling skulle fixa massa saker och sådära, och imorgon ska han packa han ska till Italien på lördag :( kommer sakna honom men får roa mig i solen så länge när han är bort om det blir fint väder.. han kommer ju vara jätte brun och han får inte vara brunare än mig :( mår mycket bättre idag och tror att det är på bättrings vägar, har inte alls sovit mycket inatt älskling sov inte alls, vi låg och kolla på film till halv fyra och han skulle upp halv sju så han tyckte att det var meningslöst att somna för att då skulle han inte orka upp, (han är lite knäpp) men nu har jag ingenting att säga för tillfället, kanske skriver mera sen! puss.

fan.. 9a

känns hur saknaden kommer ikapp mig och hur mina mardrömmar inte är några mardrömmar.. jag saknar er, för mycket.. jag vet inte hur jag ska klara mig utan er, men det här är väl en fas i livet då man måste gå vidare, ni är en stor del av mig fortfarande och det kommer ni alltid att vara..  i love u all!

SNART SÅ!

Snart får jag min/mitt bikini och linne, så att sommaren kan börja!
så här ser dom ut:


båda är från http://www.laredoute.se

bättrings vägar

Mår lite bättre idag, har varit hos älsklings farmor och fikade och älskling klippte gräsmattan :) han är så duktigt - ibland!
sitter och väntar på att matchen ska börja Tyskland - Turkiet vilka håller man på? det är frågan! jag vill nog att spaninen vinner, menmen.. vad tycker ni? nu ska jag nog lägga mig och kolla på tv tills matchen börjar!
c'ya!

):

usch, mår inte alls bättre idag är jätte trött somna inte förens fyra och så vakna jag flera gånger för att jag inte kunde andras genom näsan och älskling är på träning så sitter hemma hos han med hans bror och mor fast hans mamma, Ann har somnat på soffan och Christian sitter och spelar em, så jag sitter och kollar på tv och hänger lite på playahead och msn, ska nog gå och sova om ett tag men är jätte sugen på kakor men vet inte vad dom heter så kan inte be älskling köpa med sig dom :( fan..


CRAP!

fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan :(
sitter fortfarande och väntar på älskling kan inte sova :( och jag är sjuk :( förkyld som fan, har nyst 20 ggr idag :(  fan!

landet

spenderade ju helgen på landet med famlijen, mormor och älsklings famlij, gud va skönt det var! gjorde absolut ingenting, bara tog det lugnt, solade, badade, spelade kort, och en jävla massa kubb, men kul var det :) vann över älskling på kubb :D *stolt* var dock inte världens bästa väder hela tiden, först var det sol och sen regna det helt plösligt och sista natten hörde jag och älskling vildsvin.. usch! :( menmen, har inte så mycket att säga. väntar på att älskling ska komma hem :( skriver kanske mera sen!


lite bilder från helgen


Hejdå för ett tag

Har packat klart och allt nu, ska gå till bussen snart och möta upp mina "sötisar" (Älskling, Angelica & Christian) i centralen sen ska vi ta tåget till Södertälje sen kommer mamma eller mormor och hämtar oss, det ska blir riktigt skönt att komma iväg ett tag, vet inte om vi åker hem på söndagen igen, no ide. Men men, vi hörs när jag kommer tillbaka, ha en super bra midsommar!

sverige match

Sitter och funderar på vart jag och älskling ska kolla på matchen, antaligen kollar vi hemma eller så åker vi till kungsan och kollar med Simon och Emelie (?). Fast det är ju typ två timmar kvar så behöver inte bestämma just nu, har ingenting spec att skriva kommer nog ta en blogg paus över helgen för att jag ska spendera den på mitt land, men älsklings famlij och min famlij, det kommer bli najs :)
PUSS

ångest :(

sitter och kollar på  http://www.laredoute.se/ efter kläder, men hittar ingenting fint och när jag väl hittar det så ser jag att det redan ligger en sån tunika hära och då är det ju självklart att det är Angelicas min storasyster. bajs :( 
älskling sitter och spelar fifa med hans lillasyster, just nu står det 2-4 till han, haha :) ska sluta skriva nu, skriver nog mera sen, vad ska ni göra på midsommar?

"känslig" - okänslig säger jag.

Ring dina kompisar och gråt ut. För mig ringer du inte.
Du har bevisat vem du är.


MÅNDAG

Sitter och väntar på att älskling ska komma hem från sin träning så att jag kan göra annat än att sitta vid datan, hade träning tjugo över elva idag och var lagom trött och förtidig till träningen, yes! det kändes bra -inte! har inte så mycket att säga, som vanligt. Jag gör nästan ingenting nu för tiden, spelar fotboll och är med älskling, no lifer.  Menmen laddar upp för tre år ekonomi som väntas!  aja ska lägga mig och kolla på tv! innan Christian och Angelica kommer hem och tar hela soffan!


ett namn

Thereze Geier


dagens sanning

Det är bättre att ha ärliga fiender än falska vänner.

seg söndag

Vaknade kl tio i två av att älsklings mamma och mormor kom in och fråga om jag skulle följa med på hans match, självkalrt skulle jag det! skynade mig att klä på mig och gick till bussen, dom spela mot kungsängen och vann med 7-0 :) grattis spånga! :) sen hade dom något club möte som jag var på också med hans mamma och mormor och han, deras tränare skulle informera om deras resa till italien, kommer sakna dig baby!
och du som skrev det där inlägget igen, om vi har känt varandra säg vem du är då? folk förändras jag med, du har ingen aning. ska ut och spela fotboll nu, c'ya!


förlåt igen..

Har haft verkligen inte haft tid att blogga, har dock inte gjort så mycket, varit med älskling mest och spelat fotboll - ovanligt. och den som skicka den dumma komentaren, du känner inte mig och har ingen aning om hur jag är som person, så du behöver inte bry dig heller, har ingenting spec att säga, ska nog sova snart, ska åka och kolla på älsklings match eller jag och simon ska göra det :) hur mår alla? och vad ska ni göra på sommarlovet?
PUSS!


FÖRLÅT!

Jag hann bara lägg in dom där bilderna i tisdags, hade ganska bråttom skulle åka ut till mitt land, och så har jag varit dära i två dagar, kom hem igår, men då hann jag inte blogg heller, för jag skulle till väsby och hade bråttom -som vanligt.

det var helt okej där borta tills det blev slagsmål - ovanligt. sen gick vi till okq8 och käkade fyllekäk, det var gott! :) och nu har jag precis vaknat, och ska väl röra mig mot min underbara pojkvän som fick lov idag, eller jag ska vara hos han vid åtta tror jag (?) måste ringa och fråga! :|

c'ya!


vi bjuder på oss själva



kan tiden gå fortare?

Sitter och väntar på Thereze, hon är super seg, vi skulle igenligen träffas för flera timmar sen, men hon har inte hittat sitt busskort förens nu, men nu är hon på väg! Första dan utan att ha rökt, det känns väl helt okej, höll på att bryta ihop för ett tag sen men nu är det lugnt, eller lugnt för stunden. Ska hoppa in i duschen! Skriver kanske mera sen, PUSS!


till dig älskling!


att veta att du är sur eller irriterad över något knäcker mig så hårt, när jag vet att jag har gjort något fel och vägrar erkänna det, så vet både du och jag att det är en svaghet, jag behöver inte ens försvara mig för dig. Det här är början på något som jag aldrig kommer vilja lämna, en börja på en saga som haft lite för många problem, men det är löst, och både du och jag vet, att vi har klarat mycket tillsammans, du är inte bara min pojkvän, du är min allra bästa vän, och den jag litar på mest i hela världen. Du är den enda jag delar mina jobbigaste hemligheter med, och det är för dig jag vågar gråta, och vissa mig svag, andra ser mig som ett känslo löst svin, som inte bryr mig om något annat än mig själv. Delvis kan det vara så, eftersom det är du och några väldig få till som betyder något för mig! tack för varje dag vi delar <3

änu en sanning


imorgon kommer bästis igen! träffade henne och hennes ur gulliga pojkvän i fredags, innan jag gick till min egna pojkvän. Har inte så mycket att skriva som vanligt (?) nu börjar mitt icke rökare liv, önska mig lycka till! läs bästis blogg:  http://www.tessilicous.blogg.se/

hejdå camel blue


Imorgon (måndag) börjar mitt liv som en icke rökare, ska sluta röka efter två år för älsklings skull,  eller mest för hans skull eftersom han tycker det är sjukt jobbigt, vet inte hur det kommer gå, eller vilket humör jag kommer vara på, eller hur många kilo jag kommer gå upp/ner, men det får man väl ta som det kommer, har ni några bra tips? vet iallafall att jag kommer få det stödet jag behöver - eller hoppas det. Har nästan ingenting alls att skriva om, Har en cigg kvar, sen är det bye bye camel blue :( allt för dig älskling!!

SÖNDAG

för engångs skull skulle inte älskling spela sin match idag mot Vaxholm, så vi kunde sova ut imorrse (så skönt!) Han har precis åkt han skulle jobba i kväll, :( och han har inte sommarlov än, mohaha :) menmen, nu tvättar jag, har ingenting bättre för mig ändå, inte just nu iallafall, men skriver nog mera sen. Tycker ni att jag ska lägga in mera bilder? let me know!

samma kött och blod


Jag ska lära dig allt jag kan och mycket mera, skyddar dig med hela mitt liv!
jag älskar dig!

Ni är värda guld


finns ingenting som går att jämföra med hur det här känns, är så himla glad över att få lärt känna er! ni har lyst upp min dag, varenda en! Ni har hjälpt mig att orka när jag helst bara har velat gett upp. jag kan inte förklara hur det känns. Ni Krigge, John, Patric, Patrik, Fredrik, Isse, Kevin, Sebbe, Robin, Stefan, Filip, Niklas, Henke, Danny, Linnea, Julia, Antonia, Sandra, Emilia, Sara, Matilda, Ida, Linnèa, och lilla Victoria. Det är ni som har hjälpt mig, tack. Ni stannar i mitt hjärta tills det stannar och blöder!

i love u


Slutet på tio år tillsammans

Hejdå trångsundsskolan, hejdå världens bästa 9A.. idag slutar vi, idag blir vi fria! ska snart röra mig mot bussen, är redan ledsen och har nästan redan börjat gråta, men man får försöka att låta bli, tänka på sminket som jag för en gångs skull bär. Har inte så mycket mera att skriva, för mycket känslor för att få ner det hära, ska iallafall till min 'halv' storesysters student efter min skolavsluning så skriver nog mera senare eller imorgon!
ha det bra!

lite bilder


Det var vi som röjde Gotland!jag älskar digdu är min livskraft
skumpa!balklänningen
 

varsågod

Angången komentarena på förra inlägget, vad jag har imot henne? ehm vart vill du att jag ska börja? hon är fjorton år, färgar sönder sitt blonda hår, femton kilo smink och en röst som skär i öronen på än, sen att hon gillar halva sverige är absolut inte mitt problem men det är sorligt, det är sånna som ni som förstör samhället, tror absolut inte att min pojkvän gillar henne mer än vad han gillar mig för i sånna fall skulle väl dom varit tillsammans och inte jag och han? tänk efter lite. Att jag inte har MVG i svenska är inte ditt problem heller, men jag skiver iallafall inte som en femåring (?) Skulle jag ens tänka tanken på att sätta i hår förlängning eller ha lika mycket smink på mig som henne skulle nog inte min pojkvän vilja vara tillsammans med mig. (säger inte att det är fult att ha mycket smink på sig, OM man kan sminka sig!)


änu en sanning

Det här läste jag på en tjejs blogg(jag vet vem det är och hon menar mig): "liksom vad har jag gjort dig? ingenting som jag känner till iallfall. vare för att jag gillat din kille? isåfall skaru veta att det är liksom halva sverige jag gillat ? han är inte direkt utvald" och folk undrar varför man blir trött på livet (?) Snacka om att verkligen vilja ha ett fjortis/hor ryckte, vad ska man säga liksom? vad tycker ni om att man har gillat halva sverig? let me know!

huvudvärk

Kom hem från skolan för ett tag sen, är jätte trött och vill verkligen bara gå och lägga mig och sova, men har ju bal ikväll och jag måste hitta ett par skor och klänning :| så ska snart åka iväg med mamma för att leta efter ett par skor och klänning, har inte tänkt på det så mycket så nu får jag göra allt i sista sekunden, menmen sån är jag (a)
har inte så mycket att säga, så skriver nog mera sen!
c'ya


God morgon :)

Är inte ett dugg piggare idag, usch. Låg och smsa med älskling till ett ungefär, för att jag skulle få han att gå och lägga sig han är nämligen en sån som aldrig orkar gå upp på morgonen OM han inte har match, haha. Bal ikväll för min del, vad ska ni göra?
Idag har jag och min bebis varit tillsammans i en månad, fast det sägs ju att första året är "make it or break it", så vi har några månader kvar, thihih, ska springa till bussen nu som vanlingt!
c'ya!

nu vet ni

image3

Nu kan jag förklara så att ni förstår, det här är Christian på hans student, det är min pojkväns storebror och min storesysters pojkvän. Tror att ni förstår? annars får ni säga till!
och gissa om jag vart avensjuk när jag såg dom springa ut?
3år kvar, don't give up!
Slutar nian nu på torsdag (5/6) inte lika kul kommer sakna mina bebisar
image4
ni har hjälpt mig igenom allt, även om jag kanske har vissat det så bra, men ni är värda guld!

MÅNDAG IGEN

Är helt sjukt trött även fast jag gick upp runt tio, menmen har inte sovit så bra på ett tag, det är solen säkert (a) det blir så ljust så tänker man inte på hur mycket som klockan är. Menmen har inte så mycket att säga om helgen, spenderade fredagen med älskling och hans familj och halv lördagen sen var jag hos Malin, och igår var jag hos älskling :) ska sova hemma inatt :( usch!
c'ya

in the end, it's all worth it.

Didn't I told yaa, your not supposed to mess around

lagom bakis

Satt hemma hos Malin igår med Herman, Amanda, Leo, Mike, Anthony och Fredrik, det var väl helt okej tills jag och Leo börja bråka.. ..som vanligt, sen gick Leo, Fredrik, Amanda och Herman. Så då var det bara Mike och Anthony kvar så började jag och Anthony bråka om något så vi röjde hela malins badrum :/ men sen vart det bra och jag åkte tillbaka till pojkvännen och sitter fortfarande hära ganska bakis, när jag kom igår vid ett tiden satt jag och prata med Ann och Lena (älsklings mamma och mormor) till halv tre och drack någon bål som var as god! (a)
Bilder kommer orkar inte bara lägga in dom idag heller, men det kommer :p
Vad har ni gjort i helgen? :) skriver nog mera sen.
C'ya!

RSS 2.0