LÖRDAG

sitter fortfarande hos älskling och väntar på mat, ska nog gå in och duscha så länge, men orkar verkligen inte vaknade kvart över tio imorse och var helt död, vilket jag forfarande är. Ska följa med Angelica hem snart, för hon vill inte åka själv sen åker jag nog till Malin och är lite social. Får se vad som händer ikväll, vad ska ni göra?
Orkar inte lägga in bilderna just nu, men gör det inom en kort framtid, har inte så mycket mera att skriva nu.
Skriver nog mera senare, c'ya!

GOD NATT

Ska snart gå och lägga mig brevid älskling, det var inte meningen att vi skulle sova med varandra men det brukar aldrig bli som vi planerar så det gör ingenting, får spendera änu en natt med min älskling (thank you!) har inte så mycket att säga, bilder kommer nog imorgon, orkar inte lägga in dom på datan, är ganska trött men vill ändå inte sova och jag vet att jag kommer vakna av någon idiot som sover hära kommer väcka mig.. menmen.. :/ sånt får man ta, vad ska ni göra i helgen? :)
C'ya!


dig baby

Ja inte långt ifrån iallafall, sitter fortfarande hos min pojkvän och student barnet Christian! så himla glad för hans skull. Min pojkvän är så himla söt, snäll och hjälper mig med det mesta, nu har hans morbror hära och har precis hjälpt mig att lära mig HLR (=hjärtolugnräddning) som jag ska kunna på måndag, självklart hjälpte älsklingen att stötta mig eftersom jag gav upp x antal ggr. Menmen, ska gå ut till vardagsrummet igen och vara social.
Skriver nog mera sen, c'ya!

CHRISTIANS DAG :)

Nu är jag helt klar, eller ska borsa tänderna, sen ska jag röra mig mot gullmarsplan för att möta Angelica(deras kusin), sen ska vi till centralen för att möta min pojkvän (Christians lillebror), och sen ska vi vidare mot stadshagen och gå till gymnasiet Atletica där christian tar studenten! Jag mår helt underbart bra, är inte ens lite trött, inte än iallafall (a) är nog lite speedad. Skriver mera senare!
c'ya!

klänning eller tights?

Nu har jag bestämmt mig vad jag ska ha på mig imorgon, klänning fick det bli efter mycket tänkande och många frågor till några,  lyssnar dock mest på min pojkvän och han sa att jag skulle ha klänning så då fick det bli så :)
är helt galet trött, och ska snart gå och duscha sen sova! om ni vill veta något fråga bara.
skriver mera imorgon.
c'ya!

skadeglädje är den bästa glädjen

Vad är bättre än när man ser någon springa och ramla? Eller råka stoppa in benet mellan någon som går framför än? (Det är inte alltid kul, men oftast). Nu ser ni mig kanske som en tönt som fortfarande leker med barbie, men det är jag inte, eller vem vet? ;) Funderar på att gå och lägga mig innan träningen men det är ju sol ute så vill inte missa den, men är så himla trött, dock gick jag hem efter våran första lektion som var idrott då vi spelade bränboll i 50 min och sen fotboll i 50 min, jävligt varmt men kul var det :)
skriver nog mera sen!
c'ya!

TORSDAG

God morgon!
ska snart gå till bussen har en ganska jobbig dag framför mig, slutar kl fyra och sen har jag träning :|
och så måste jag hitta något att ha på mig tills imorgon, Christian tar studenten, ska man ha klänning eller tights och något? hjälp mig!

Information

Nu förtiden verkar det som om man ska skriva om nyaste fighten eller vad som har hänt ute i orterna på helgerna och vilka som hade sex med vilka, vem som blev av med vad och vem som var fullast, är det sånt som är intressant att läsa? let me know!
Själv tänkte jag nog bara berätta om mitt enformade liv som består av ungefär fem saker, min pojkvän, fotbollen, familjen, vännerna och plugget - som snart är slut! en vecka kvar. Ska bli skönt att få sommarlov men kommer sakna min klass börjar gymnasiet efter sommaren, halv nervös.
På lördag har jag och min pojkvän varit tillsammans i en månad, känns dock som längre eftersom vi spenderar nästan all tid med varandra och vi har känt varandra hela livet.
Nu har jag nog inge mera att skriva idag! Skriver nog mera imorgon ska gå och duscha snart.


Design

Någon som kan hjälpa mig med Design?


Onsdag

Satt och läst en kompis blogg precis då jag kom på själv att det skulle vara kul att ha en blogg.
Inte för att jag har spec mycket att säga, utan att bara kunna skriva av sig lite ibland!
Så här är början på min nya blogg.. får se hur det går^


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0