Fredag&lördag

Fredagen sög verkligen, gjorde bra ifrån mig på alla proven iallafall och sen åkte jag hem till pappa och dog.
Hjälpte Lidia att städa hennes rum och sen lirade vi lite cs, och sen vare ju let dance, något som jag kanske har kollat på två tre gånger och så var det final, kul! men det var roligt :) Åt massa gott som vanligt.

Lördagen börjar med att det känns som att min hals ska gå sönder, skulle igentligen upp och jobba men vart inte så, låg kvar och drog mig till halv tio, vakande runt nio. Gick upp och gjorde mannagrynsgrött åt mig och Lidia, mycket gott. Bäddade ner mig igen och kollade på film, Lilo & stich rättstavning (?) sen spelade jag x-box det var lite roligare. Och nu väntar jag på mat. Snart kommer busungen hem också efter har varit på fest :) eller både Mattias och Lidia kommer hem men det är Lidia som är busungen q:

Orkar inte skriva något mer, är helt död..

Later!


Miss u honey


God morgon!

Eller kanske inte en god morgon, men iallafall. Vaknade för drygt en timme sen av att min lillesyster väckte mig eftersom jag inte har någon mobil, (jätte kul!) ska gå om drygt 20 min. Och har sovit kanske 3 timmar (?)
Idrott och sen ska jag göra alla proven, vet inte vad som händer efter vi har gjort proven vet bara att jag ska  sova hos dadi ikväll.

Jag har också kommit på att det tar mig drygt 10 min att göra mig klar, vilken känns ganska skönt. Skulle aldrig palla stå i flera timmar framför en spegel eller försöka komma på vad man ska ha på sig fem min innan bussen går..

Aja, ska göra någon nytta.

Ha en bra dag, Laater!

alla mina prov!

Tänkte berätta för er hur mina veckor ser ut följande:
v.13
Engelska, Svenska, Natur kap 3&4.
v.14
Geografi, Matte kap 1&2, Natur kap 1&2.
v.15
Påsklov
v.16
Spanska slut-prov.
v.17
Engelska nationella

har ganska mycket prov nu dom kommande veckorna.. eller det kanske inte är så många för vissa men för mig är det sjuuukt mycket... Det är bara att plugga!

Spik hos pappa i helgen - skööönt!

Så skönt!

Har precis gått med Rebecca och Jesscia, eller vi följde Jesscia hem vilket tar ungefär 30 min vilket var ganska skönt att bara gå av sig lite gran, prata om heelt onödiga saker med lillesyrran på väg hem som t.ex. mina vader, det är bara så himla skönt. Alla tankar om allt annat försvinner och man rensar huvudet lite gran.
Efter två nätter utan mycket sömn stannar jag hemma ikväll, igentligen skulle jag över till V och kröka men känner att jag borde sova snart och sådära. Ska kolla om jag kan vara hos pappa imorgon :) ska ringa han snart sen hoppa in i duschen!

Jag är P:et i Pippi.

Laaaaaaaaaaater!

m.h

You don't have to be alone
 I'll come anywhere you want
just pick up the phone and call on me


Torsdag

Jag skulle bara vilja skriva ut allt här i bloggen, allt. Men jag är inte sån person och delar inte med mig av mina mörkaste hemligheter, det finns bara en som jag kan prata med, som jag verkligen kan säga allt till, men vill inte pressa han för hårt, vill inte strypa han med mina saker, jag vet att han själv har det lite tufft nu och vill inte vara i vägen.
Jag vill bara be om ursäkt för dom gångerna jag inte har orkat lyssna, då jag har ofta har stött bort dig istället för att prata med dig. Du har gått genom så mycket med mig, du är den enda som riktigt förstår sig på mig, den enda som riktigt känner mig, jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för det du har gjort för mig..
 



 

I just want you to know that I love you so much, you are the biggest ting of my life..

tpl

plugg plugg plugg plugg plugg och änu mera plugg.

Skulle vilja skriva av mig men känner att det nog inte är någon bra ide, saker och ting rasar bara just nu.
Saker som tog mer än ett halv år att bygga upp ramlar ner till botten igen.

Vad du än gör så kommer jag alltid att finnas..
..I will always love you!

Min solstråle


jo men tjena

Tänk att det alltid är något som ska förstöra såhär på kvällen, grymt trött på allt just nu.
Kan berätta lite snabbt, förra tisdagen sov jag hos mange och hade en hel del kläder med mig för att vi hade idrott och allt sådära, och sen några dagar senare så upptäcker jag att ena paret av mina jeans är kvar där och frågar han det, och han säger att dom inte är där för att då skulle han ha sätt dom, så efter ett tag så säger jag okej dom kanske inte är där även fast jag var ganska säker så jag ber min storesyster kolla om dom är där eftersom att hon bor där (är tillsammans med manges storebror) och så hittade hon dom idag.. jävla dum-mange så först blir jag lite små irriterad över det, sen ber jag henne säga till mange att han ska ta med dom imorgon men han ska inte till skolan, och jag vet varför men behöver inte skriva det, iallafall så säger Angelica att jag kan möta henne i stan imorgon för att hon behöver sovsäcken och då svarar jag henne med att jag kan inte det för att jag ska göra saker efter skolan och orkar inte bära på den då säger hon som vanligt "aa men tack för ingenting, om du vill ha jeansen så får du ge mig sovsäcken" och jag blir skit sne på sånt dära. Får verkligen damp för hon säger så heeeeela tiden, ändå kommer hon två dagar senare och ber om ursäkt, sorry Angelica men du kommer ingenstans med det och det vet du om, så taack för att du förstörde min kväll.

Fast det känns bättre nu när jag har skrivit av mig det, men iallafall så jäävla irriterande!

Ska försöka lugna ner mig nu och sen sova :)

God natt!

Tack och god natt!

Efter en snabb dusch så är jag tröttare än någonsinn, gjorde mig precis en kopp te med smak av jordgubb, mumsigt!
Ska lägga mig och kolla på film sen sova, en lektion imorgon! skönt.


Sleep tight!


I love u even more..

some of the truth

Det gäller att kämpa, så länge det finns något att kämpa för.

..Men det handlar också om att inse, när slaget är förlorat.


inköpes

Framsidan:


Baksidan:
  

Det där är tröjan jag ska trycka i början av nästa månad :)
mohaha, kan inte bli mera mig.

Höjden av trötthet

Asså det är inte sant, trots att det börjar bli ljusare ute är jag minst lika trött om inte tröttare.
Som wagi sa idag "du pluggar hela tiden, men du kan ändå inte proven" känndes som om han hade ganska rätt för en gångs skull. Gick sådära på natur provet, svarade på kanske fem frågor, tappade allt när jag väl satt där och kunde inte koncentrera mig, men ska göra det på fredag istället så det blir ok :)
Prov jag ska göra på fredag:
Natur kap,1,2,3 och 4.
Matte kap 1-2
Svenska
Engelska
Och geografi.

KUL :)
dock kan jag allt förrutom typ svenskan och fattar inte ens hur man ska kunna plugga till det så det blir skit svårt.
Men iallafall, knattade runt lite i stan idag eller var bara inne på H&M och kollade, såg mina baby skor, eller två av dom. Så ska kirra dom imorgon tror jag, sen såg jag ett par skor på Din sko (?) tror jag att det var, damn dom var fina. Ska kolla om jag kan köpa dom imorgon också! :)  eller något av dom 3 par skorna. Imorgon blir det också lunch hos farmor med Cami :) mysigt mysigt.


Later!

God natt!

Dags att sova, tror jag kan naturen ganska bra nu, men venne. Lär märka det imorgon. Har också läst lite i min bok men har lagt den i väskan nu så kan man läsa imorgon på bussen eller så, (om det kommer hända.)
Är extremt trött men har för mycket tankar, dom går ihop allt kaosar just nu.
Aja, godnatt-ciggen väntar!

Sleep tight!


Du är allt, mycket mer än allt!

någon timme senare

Nu mår jag lite bättre och har lite mer lust med livet, har pluggat lite till och ätit en god middag, ska läsa lite mer på naturen och sen läsa min bok. Men först ska jag springa ut och köpa glass från glassbilen!


PUSS :)

Today!

Grattis på fördelsedagen Ann!

Tisdag

Mina tisdagar brukar vara ganska sköna, två lektioner och sen GIH och sen oftast hem till mange och sova där, eller varit så dom senaste veckorna. Men när jag vaknar i morse känner jag hur mitt huvud håller på att gå sönder, mår illa och är helt svettig, usch tänker jag och sen somnar jag om. Vaknar igen vid nio och spyr, guuud va kul. Går och lägger mig igen och smsar Cami och säger det. Vaknar igen vid två och mår bättre, men verkligheten hann ifatt mig ganska fort och jag inser att jag har sovit FÖÖÖR länge och har missat mitt prov, jätte kul. Och inser att min dröm bara var en dröm.

La mig och kollade på Las vegas i drygt två timmar sen började jag plugga Natur eftersom vi har Natur-prov imorgon, hoppas det går bra! har sjukt mycket den här veckan också, Natur prov imorgon, Svenska, Geografi, Engelska prov och idrottsredovisning tills på fredag, men det är bara att bitta ihop nu sista veckan, nästa vecka har vi tema vecka och kan tänka mig att det kommer vara ganska chill, efter tema vecka är det påsklov och sen är det drygt 8 veckor kvar i skolan!
Dock är månad Maj den jobbigaste månaden för mig, det kommer bli hårt men det är bara att tänka på bra saker om det finns några sånna..

Små saker sätter sig fast i mitt huvud och förstör mig inne från, så jag ber dig nu, lämna mig inte. 
Jag behöver dig mer än mina andetag.


God morgon!

I'm soo sick of this..




Orkar inte skriva något just nu, allt är kneees!


21 dagar

=)

Daaamp!

Har verligen DAMP. asså rå damp, hittar inte mina svarta jeans asså dom är heeelt borta och hade tänkt ha på mig dom imorgon. Hatar när man inte hittar sina saker, tror att dom ligger hos Mange men han säger att dom inte är där. Men nog om det dom dyker upp snart nog eller något. Sen kollar jag i min kalender och får änu mera damp, fyra prov den här i veckan jo men jäätte najs. DÖD åt den här veckan. Är riktigt irriterad för att folk är efteeerblivna.
ska gå och lägga mig och sova och hoppas att jag aldrig vaknar.


Ska plugga men....

Skulle du vilja vara längre?
Nja, lite kanske.
Skulle du vilja väga mer?
Nej
Skulle du bli ledsen om din pojkvän gjorde slut om du har någon?
Ja
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Nej, faktiskt inte.
Skulle du vilja dricka dig full just nu?
JA

Kan du röra på öronen?
Nej
Kan du slicka dig på näsan?
Nej
Kan du kolla i kors med ögonen?
Ja
Kan dina föräldrar lita på dig?
Ja
Kan du vara på fest utan att dricka?
Sjävlklart!
Kan dina vänner lita på dig?
Absolut
Kan du tänka dig att pierca naveln?
Har redan
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Sällan

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Ja
Har dina föräldrar sagt att de älskar dig?
Hundratals gånger
Har du ett syskon?
Nej, vi är 4
Har dina föräldrar ljugit för dig?
Ja
Har du redan tröttnat på de här frågorna?
Nästan
Har du funderat på att någonsin testa droger?
Pass
Har du ljugit på någon fråga än?
Nej


Vem är din absolut bästa vän?
Mange
Vem älskar du?
Mest mig själv
Vem pratade du senast i telefon med?
Mamma
Vem skulle du ge bort en miljon till om du var tvungen?
Mamma
Vem är snällast i världen?
Inte jag iallafall
Vem vill du prata med?
Ingen
Vem vet allt om dig?
Mange
Vem strulade du med senast?
Mange
Vem kan berätta allt för dig?
Mina vänner
Vem kan du berätta allt för?
Väldigt få
Vem hatar du?
Även om man hatar någon så bryr man sig fortfarande.
Vad blir ditt namn baklänges?
Esiuol
Har du gjort en snöängel i år?
Ja
Hur lång tid är det längsta du har legat på sjukhus?
Några dagar
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Ja
Första sporten du gått på ?
Fotboll
Minimorötter eller pommes frites?
Pommes frites
Vad längtar du mest efter till just nu?
Solen
hur gammal har du tänkt bli?
Under 80
Har du haft vattkoppor?
Ja
Vad drömde du i natt?
Ingen aning
Vad åt du senast?
Choklad
Höga eller låga strumpor?
Låga
Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att jag ska förlora någon i min familj eller en vän
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Ibland
Bikini eller baddräkt?
Bikini
Är du mörkrädd?
Lite ibland
Riktig gran eller plast?
Riktig gran!
Tänt eller släckt när du ska sova?
koll svart!
Godaste drickan till frukost?
Te
Vill du bli president?
Nej
Duscha eller bada?
Duscha
Har du gråtit i skolan någon gång?
Ja
Hur tar du dig till skolan?
Tub och buss
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
HAHAHAHAHA NEJ
Sjunger du på toa?
Nja, i duschen!
Vilken färg har din jacka?
Grön
Är du höjdrädd?
Nej
Vilket land vill du åka till?
Inget spec
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Min lillebror
vad ska du göra NU?
Skriva klart den här listan, sen duscha
pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja (?)
Har du sett din bästa vän gråta?
Ja
Vilka vitaminer åt du när du var liten?
Ingen aning?
Har du varit med i en rättegång?
Ja
Är du polare med grannarna?
Ja
Vilka språk talar din mamma?
Svenska
Vilka länder har du bott i?
Sverige
Senaste piercingen?
Kommer inte ihåg
Har du äggat någon?
Jaåå
Har du varit utomlands?
Självklart
Var är dina syskon just nu?
Inte hemma iallafall
Vad var den senaste drömmen du minns?
Aldrig att jag skriver det här!
Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg?
En hel bok orkar inte skriva allt!

God morgon!

Vaknade för drygt en timme sen, sköönt men kommer inte kunna sova ikväll. Idag händer det inget roligt, ska städa och tvätta. men först spela playstation.

Later!

20 dagar

Jag skulle kunna säga hur stolt jag är över mig själv, och att jag är bäst. (vilket jag är)
Men det ska jag inte, ska säga att det är en dag kvar och sen är det här borta, jag är glad över att jag själv har bestämt mig, och att jag inte har tagit hjälp av spec många faktiskt bara av en person, och det är Mange. Och Madi lite men inte på samma sätt. Jag trodde aldrig att det skulle bli så jobbigt det har varit, har inte känt igen mig själv dom senaste veckorna men förstår nu varför. Jag förändrades som person. Det tog mig lång tid att inse själv vad jag höll på med.
Medans jag märkte hur jag stötte bort alla mina vänner och stängde in mig själv så kände jag hur allt var så långt bort, hela min verklighet rasade. Idag kan jag bara tacka mig själv, Mange och Mackan. 
Ni ska ha ett stort tack, jag älskar er.
 


God natt! 

Lördag!

Vaknar upp vid elva först och går och hämtar vatten till mig och Mange, känner att huvudet håller på att gå sönder så går och lägger mig igen vaknar vid ett och går då upp och bakar med min lillebror och sen äter frulle, städar bort allt på hela undervånningen och kollar till Mange då och då, Fyller på vatten och sådära. Runt kvart i 4 började det kännas jobbigt att bara vara vaken med Mackan så jag går upp och väcker Mange och gör frulle till han, (kände mig som en riktig hemma fru) efter det bestämde vi oss för att bussa med Mackan vilket var hans höjdpunkt på hela helgen, efter det börjar vi spela playstation tills vi ska äta och sen måste han åka hem för att han har match imorgon :( så han åkte för någon timme sen. har inte gjort så mycket sen han åkte, spelat lite playstation och sådära. Var ute med katta en stund och tog en cigg. Nu sitter jag här framför datan och berätta för er vad som har hänt :) Orkar inte skriva något mera, ska typ lägga mig och sova snart, är heeelt slut!

Later!


Du är min regnbåge i en svartmålad värd.

Fredags

Mötte upp Ebba i gullmars och åker ner till Memo, dock jobbade Carro så vart bara ett glas, åkte vidare in till stan för att sätta oss och fika med Emma, Rosanna, Mikaela och några killar. När jag och Ebba ska gå in och beställa ser jag självaste Kissie jag höll på att dö av garv, jag kan inte säga att jag är snygg med hon asså, damn girl du är ful asså. Inge nog med det tänkte driva med henne först men pallade inte. Beställde och gick ut och satte mig. Satt där i någon timme och sen bestäme jag och Ebba för att åka till Tc och kolla läget Ebba möter en gammal killkompis som bjuder med oss på fest och vi tänker "fett bra" så vi börjar på mot Pendeltåget, när vi har kommit upp är det drygt 25 min kvar så vi chillar dära. Får sms av Mange där han säger att jag ska ringa, men så ringer Cami mig samtidigt och säger att jag måste ringa Mange för att han har tappat bort Albin och dom. Så jag ringer upp han och han är heeeelt karate och Albin och dom hade taggat när Mange var på toa - schyst!
Jag och Mange bestämer oss att han ska sova hos mig och Ebba åker till Adam så det var ju inte lika kul. Dock vart det Karate fylla för mig med för att jag bara drack för att jag inte orkade vara nykter när Mange var heeelt borta. Åkte hem till oss och Ebba åkte och mötte Adam i slussen. När vi väl kommer hem så vaknar Jessica, Rebeccas kompis och hon ska gå hem så jag går en bit med henne, och sen när jag kommer tillbaka måste Mange spy, väldigt mysigt - inte!
Satte paperskorgen breve sängen om han skulle vakna och behöva spy bara sådära sen somnade jag väl..

Schyst fredag!

Du vet att du är första handsvalet!

Fredag hela veckan eller vad brukan man säga (?)

Somnade vid ett inatt, så var lagom trött i morrse, men jag gick upp och klädde på mig och sådära gick till bussen och mötte Cami och Ebba i G-plan sen hoppade Emma på i tekniska. Satt på en förläsning i tre timmar eller jag och tjejerna plus Albin och Jeppe satt och kollade ner på Ipoden under hela föreläsningen. Efter det var de lunch och sådära. Lagom gott. Drog och träffade Händig en stund med Ebba och Cami och sen åkte jag och Ebba och solade och mötte upp Angelica och följde med henne och ta hål i naveln. Åkte hem och duschade och åt lite ska möta upp Ebba nu i gullmars sen dra vidare till Hammarby sjöstad och ta några glas och äta. Får se vad som händer efter det om vi stannar kvar där eller drar vidare.

Later!

GOD NATT!


2008, fan va brun man va!

Fast

Jag ska skriva om idag ändå, för då får jag det ur mig.
Dagen började med att jag ville stanna kvar i sängen och aldrig gå upp, men gick upp iallafall för att det var matte prov, kom till skolan HALV nio förförsta gången på väääldigt länge. Satt där och chillade lite i solen och sådära, gjorde matte provet som tog kanske 40 min, sen slutade jag. Såg att Klas kom med Lovisa världens sötaste bebis! (det är min historia och samhällslärare) stog och prata med han ganska länge och sådära. Åkte ner och åt lunch och som vanligt så är det idiotbarn som ska jiddra med en, får panik på er. Menmen skadde av mig det. Åkte upp till skolan igen och satt där med Emma, Ebba och Cami och pluggade och så. Kom försent till tandläkaren för att min horbuss var sen så fick boka om tiden, äckliga SL. Så nu ska jag dit i maj i stället, KUL. När jag väl kommer hem får jag ett sms om en brud som inte är på favvolistan, får damp och blir lack och allt sånt dära som vanligt. Börjar även tjafsa med hårbollen och så. Allt har gått fel idag förrutom matte provet. Tackar gud för att musik finns skulle vara död annars. Idag är en sån dag då allt går fel, en sån dag då jag behöver dig som mest. Men jag biter ihop och tänker på något bra nu när jag sitter här själv med mina damp utbrott.  Det har hänt för mycket som senaste dagarna jag vet inte vart jag ska börja ens.. Orkar inte skriva allt här i bloggen inte idag iallafall. Nu ska jag gå ut och röka sen gå och lägga mig och tänka igenom allt, rensa mina tankar och sen sova.

God natt!


17 dagar, jag ser målet, men det är svårt..
tack för allt du gör för mig <3

I don't look for trouble, trouble is looking for me

Orkar inte skriva  just idag, hela dagen har varit knas, asså aa. Jag vet inte. Orkar inte skriva något alls, skriver allt imorgon. ska lägga mig och sova och vänta på en ny dag..


Don't hate the player, hate the game!

Plugga?

Jo men visst, så fort jag öppnar boken mår jag fan illa asså. Skolan dödar mig, heelt allvarligt DÖDAR MIG. Måste prata med mina lärare imorgon om prov och allt sånt jag har missat och massa. Så är det när man chillar lagom i skolan och sen upptäcker man att man ligger GALET efter. Och det värsta är att alla mina A-kurser avslutas nu till sommaren och jag vägrar att bara få G i A-kurser. Så igentligen får jag skylla mig själv, det här är såna smällar man får ta. Men men, får sitta och plugga hela helgen också säkert. Ska iallafall inte plugga mer nu är för trött, eller ska kolla igenom matten lite senare och sådära sen sova. Får se om jag skriver något mer ikväll.

Puss!


16 dagar, jag är stolt över mig själv.

Rubrik behövs inte

Att förklara varför tårarna rinner ner för ens kind är inte allt de lättaste, men att veta att brevid sig har man den personnen som betyder mest för en gör allt mycket bättre. Att den personen kramar om dig och säger: "gråt inte, det kommer bli okej, jag lovar" gör att man känner sig starkare, gör så att man känner att det finns lite hopp kvar. Att kunna säga vad som helst i förtronde och veta att vilken väg jag än går så står du kvar och har min rygg, och jag vet att jag har gjort många misstag, vald fel väg för många gånger, gått igenom ett helvete, men du har alltid stått kvar, stått där med öppna armar och tagit emot mig så många gånger. Du kan inte förstå vad det betyder för mig, det är så många fler gånger än vad du vet själv, då du har tänkt att det inte var en stor grej, men för mig är det så mycket mer, du räddade mitt liv. Du är inte perfekt och jag tackar gud för det, och jag struntar i hur du är när du är med alla andra, för mot mig är du precis så du alltid har varit, och det har gått väldigt många år nu. Ibland skrämmer det mig hur många år det faktiskt har gått nu och men det jag är mest rädd för är att jag ska vakna upp utan dig brevid mig.

Jag tar en kula för dig.


Äntligen hemma

Eller har varit hemma i kanske en timme nu, är glad att jag tog vinterjackan imorse, eller glad att det var den enda jackan jag hade hos mange, annars hade jag frysit ihjäl. Gick bra hos tandläkaren ska dit imorgon och polera täderna, Imorgon händer det också galet mycket men först om idag. Fast det  hände inte så mycket idag, Hade spanska prov som gick ganska bra, och träningslära helt OK. Åkte till Baba efter med Cami och åt och gick ut med Kiron och River, dom där hundarna asså. Kiron är värst, men sånt f år man ta. Efter det åkte jag och hämtade min solstråle från dags och sådära.

Är helt slut, och ska lägga mig och plugga - Som vanligt!
Får se om man svänger förbi E sen, om man orkar.

Later!

morgon inlägg :)

God morgon!

DET ÄR SOL UTE! helt otrolig, och jag som bara har min vinterjacka hära, såg att mange gick för ett tag sen med bara en tjocktröja och väst, gud va skönt! skulle typ kunnat gå upp nu men Mange väckte mig när han gick och sa att jag skulle gå upp så att jag inte missar min tandläkar tid. Ska väl gå snart, eller typ om tjugo min.

Aja, har inge mer att skriva, förrutom att jag har blåååååmärken!


Later!


Tack för att du finns du är bäst!

två timmar senare

och jag har fortfarande inte ens duschat, kul! har också blivit misshandlan av Albin så kommer ha lårkaka på båda bennen, jätte kul! har också hunnit köpa Albins ipod till Mange. Schysst! vi vet vem som kommer slänga upp ciggen imorgon! aja nog om det ska försöka hoppa in i duschen nu innan det blir försent. Och sen krypa ner i sängen ochsparka ner mange på golvet.

Later!
God natt!

tisdag!

Gud vilken underbar dag, drömme änu en konstig dröm och vaknade på helt fel sida. Men men det var bara att gå upp och klä på sig och kolla så att man hade med sig allting. Mötte upp Cami i gullmars så chillade vi på en chai-latte.
Två lektioner bara som jag hård pluggade på, asså helt galet mycket. Efter det hade jag rast i två timmar drygt, efter dom där timmarna hade vi idrott på GIH, ganska soft. Efter en timmes väntade så var Ashur klar. Åkte hem till mange och spelade kort och så och pluggade matte, nu sitter alla nördar här och spelar mario kart. Mange, Christian, Angelica och Albin. Aja, ska gå och duscha snart sen sova.


PUSS!

God natt!


Solstrålen som väcker mig varje morgon <3
Samma kött och blod, för dig gör jag vad som helst!

Någon timme senare

Jag är verkligen heeelt slut nu, låg i badet i säkert 15 min rekord för min del, kan verkligen inte bada.. Menmen låg där och tänkte igenom massa saker, kändes skönt att rensa tankarna lite, har som vanligt en smällfett vecka med saker som händer varje dag. Tänkte berätta dag för dag:
Måndag: Skolan sen kista med Bebo, Cami och Arvin.
Tisdag: Skola, Religons inlämming, GIH, plugga till matte provet, sova hos mange.
Onsdag: Tandläkaren, Spanska prov, Gymmet
Torsdag: Matte prov, Svenska grammatik prov, Sola, Gymmet.
Fredag: Föreläsning, gymmet (?), kanske Kista med Cami.
Lördag: -
Söndag: Plugga och tvätta.

visst det kanske inte ser ut som mycket, men om ni bara visste. Lördag är iofs ingenting bestämmt på än, får se om man bara chillar hemma eller sådära. Och jag glömde säga en sak som hände idag eller de är inte värsta grejen men dom har typ fått in alkoläsk eller 3.5 på systemet som de är vodka och blåbär i asså blåbär smak, farligt goda. Menmen, ska kolla igenom allt tills imorgon sen lägga mig och kolla på Las Vegas.
 
Mannen, du måste släppa taget om henne!
Det handlar om att ge och ta, man är två
i ett förhållande.Man ska aldrig
 vara i ett förhållande man inte trivs i.
Du är värd mycket mer än så.

Grattis Bebo!


You are the best...
...sometimes :)
love u

Måndag och veckans segaste dag!

Morgonen börjar med att Mackan kryper ner breve mig och myser lite, vädligt mysigt!
Gick upp, klädde på mig och gick till bussen. Skulle mötta Cami 8 i gullmars som vanligt, men dåren tror att klockan är sju när jag ringer och ligger fortfarande och sover... Dock mötte jag Ebba i gullmars så de var lugnt åkte till skolan och sådära, hade första engelska vilket börjar bli roligt, men idag övade vi in för nationella som är om några veckor, första grejen vi gjorde var ganska lätt, men den andra var AS svår. Menmen det är bara att öva, -träning ger färdighet.
Sen vare lunch pasta med biff och brocoli helt okej, åt dock inte så mycket. Men brukar inte äta så mycket när vi har lunch klockan elva för att man har typ precis vaknat. Efter lunchen åkte jag upp till skolan med Yones och Mark medans Cami satt kvar med båda hårbollarna. Sen vare svenska och dagens sista lektion det gick ganska bra höll på med referat och sådära. Slutade vid två, jag och Cami följde med födelsedagbarnet Sahand till Kista och gick runt lite i affärer och mat på donken! Efter det mötte vi upp Arvin, (gooooes he is cute!) chillade lite med han och sådära. Åkte väl hem runt fem så var hemma för ett tag sen. Ska packa ner alla saker till imorgon och sen ta ett låååååååååååååångt bad med babyolja och allt!

Later!


Du är pricken över I:et!

Top-Fem-Lista!

1. Gridiron Gang
2. Stomp The Yard
3. Remember The Titans
4. Honey
5. Coach Carter

Tre av två är baserade på riktiga händelser och en dag kommer mina egna barn se dom tre filmerna, dom filmerna är Gridiron Gang och Remember The Titans. Alla de här filmerna är bäst enligt mig och jag kan dom utan till.
Alla är se värda! :):):):)

Dags att duscha sen packa ner allt för imorgon och sådära!
Får se om det blir några fler inlägg.

Puss!

You is my happiness!

Söndag

Vaknde upp 08:23 av att min mamma och Thomas (hennes sambo) tjafsade om något, kommer inte ihåg vad men Mackan kom och la sig hos mig och så att dom var jobbiga, gullet själv liksom! somnade om till tolv då Mackan bestämde sig för att han skulle mysa med mig och hans kalla fötter på min rygg, JÄTTE MYYSIGT! vi låg och myste ett tag sen gick jag upp och gjorde frulle och la mig och kollade på Coach Carter. Filmen är så bra. Fast det är verkligen min typ av film också! Tänkte göra en lista med mina top-fem-filmer. Ska bara hämta mina kläder från tvättstugan och sådära!

Later!

Minnet är bra men kort!

Hade helt glömt bort att jag skulle berätta om igår för er.
Lördagen börjar med att jag passar min lillebror, eller min lillasyster passa han mest men iallafall. Satt och funderade på om jag skulle kröka eller gå på bio, det vart bio i sista sekunden. Dumpa honom med Cami i kista, helt okej film men lite förvirrande, eller så var det jag som inte hände med riktigt ;p filmen slutade väl runt elva och vi började åka in mot stan, jag bestämde mig för att möta upp Ebba, Emma och några av deras kompisar inne på stureplan där dom satt och fikade på Alberts, var väl där runt kvart i tolv och drog runt halv två, helt soft kväll. Mötes av mr.x i dörren vilket gjorde allt lite bättre :)

Det var väl typ det!

Schysst!

En soft kväll avslutas med ett mysigt sovsällskap :)
Skriver allt imorgon!



Boy, you are the king of my heart!

Bio eller krök?

Jadu det är frågan, fetaste beslutångesten men bestämmer mig nog snart. Ska kolla runt och kolla om något roligt händer ikväll i huvudtaget annars blir nog bio :)

Låter er veta senare, puss!


God morgon!

Gud vilken underbar dag! Vaknar av att min lillebror lägger sig breve mig med sina ISkalla föter, efter det somna jag om iofs. Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag här och geeekar som vanligt (?) Ska snart kolla på ATL och se om den är bra eller inte. Orkar inte skriva så mycket mera är heelt slut.


Puss!



The game is on.

Katten&Tigern

Har suttit och snackat med både Cami och Tigern (Malin) i säkert någon timme, känns mycket bättre nu. Camis internet funkar inte :( blir ledsen. Får se om jag hjälper Malin med att flytta imorgon, baby ett år sen du lämna skooohoes! hahaha :)

Allt känns bättre när man snackar med riktiga vänner <3

Dagens låt






Det är klart att

Cami åker till västerås när man behöver henne som mest, girl u are my sunshine.  Menmen, inge krök den här helgen har jag försökt övertala mig sälv, sitter och pillar på ipoden och läser min bok, den är äckligt bra men vill inte streckläsa den. Samtidigt som jag sitter och smsar med Cami. Jag har insett nu att du var trash hela tiden, men det är lugnt du kan gå och snacka om mitt liv, hitta på saker om mitt liv medans jag lever det. Det är bara du som förlorar på det remeber that. Jag lever mitt liv, sen om någon har ett problem med det so what? Jag är mig själv, för alla andra är redan upptagna.
Men är inte arg, är besviken, trodde jag betyde mer än så, men jag antar att jag hade fel uppfattning om saker och ting.
Jag var inte perfekt men jag gjorde allt jag kunde göra och lite till medans det du har gjort mot mig, det är inte ens i klass om att spotta mig i ansktiet, värre en att sätta en kniv i min rygg.
Du vet mycket väl vem du är och om inte tänk efter.

Det är inte lätt att vara sann i ett sånt här falskt land..

jag borde inte

Låta det gå ut över er mina läsare, men att gå från noll till hundra så fort var länge sen jag gjorde. Ska berätta lite kort om idag, började med att jag vaknar av min sööööta lillebror som också ska sova lite till i min säng ofc. Så vi ligger väl kvar till drygt sju sen börjar jag få panik av någon konstig anleding så gick upp, packade ner nästan alla grejer och sådära. Åkte in till gullmars för att möta mange då jag mötte två tjejer i tvåan också Madde och Malin, kändes bra eftersom att då var vi minst tre tjejer iallafall, sen kommer Elin och Maria, skit bra, fem tjejer, nu har vi ett lag! Kommer till sjöstadshallen och börjar bygga sargen (?) stavas det så(?)  När vi är klara med den är det för-matchen-ciggen som gäller. Nästan alla killar är där från både min skola och dom andra skolorna, men ser inga tjejer. Börjar bli orlig att vi inte ska få spela något, men i sista sekund så droppar det in tre tjejer, aa men great. Tilloch med jag vet att man måste vara minst fem, så dom fick sätt in två killar vilket inte var så rättvisst, Första matchen vunnen med ett-noll och helt slut, mina knän ville gå av och min rygg ska vi inte ens prata om. Men som alltid - tejp löser allt! Andra matchen förlorade vi även fast vi spelade mot samma lag, men vi var trötta och skadade. Som tur var vart det iallafall ett andra pris, även fast vi borde kommit etta. Menmen, thats life :) grabbarna vann hela skiten och jag är inte förvånad, grabbar ni överraskar mig ibland :)
Vart även lite små tjafs, med creed till dig Simon som inte slog tillbaka.
Efter innebandyn, pris utdelning och lagfoto, spelade jag och Cami lite fotboll i väntan på att Ashur skulle byta om. Drog och käkade på Cypern och träffade även Ashur's kompis Danni (?) soft soft.
Efter det drog jag och Cami upp till skolan och gjorde svenska provet, gaaaalet jobbigt men de gick okej tror jag. Efter att ha lallat hela grundskolan så blire jobbigt nu när de är prov och sådära.
Åkte hem och kollade på las vegas och känner hur jag bara vill sova, men måste plugga massa saker, och allt.

Aja nu vet ni lite iallafall, pluggandet väntar.

Later!

Jag hade tänkt..

.. Skriva värsta inlägget och allt sådära. Men jag är för sur för det,  Om du bara visste vad jag kommer göra med dig din horunge, om du hatade ditt liv förrut, då kommer du vilja ta livet av dig nu.. Damn girl

God morgon!

Somnade väl vid tolv ungefär efter jag har pratat lite med Mange, sen ringer Wagi, Albin och Jeppe vid ett och vad dom ville har jag fortfarande inte kommit fram till, förmodligen ville dom bara störa. Men så jag ligger och lyssnar på dom där dårarna i typ tio min, guys ni måste sluta dricka.
Aja nog om det. Snart är det innebandytunering som gäller, ska väl gå om drygt en halvtimme och möta upp Mange i G-plan. Ska gå och packa ner det sista och sådära.

Önska mig lycka till.
Later!





"Det gäller bara idag, inte imorgon, eller vänta klockan är ju över tolv"
J.Lagerwall.


lättare sagt en gjort!

Jo men de är klart att man fasna här framför datan, ooofc!
Egentligen skulle jag bara skriva, 10 dagar :)
Det finns några som förstår, ni andra ni kan fantisera eller något :)

Okej, veerkligen dags att lägga sig och börja läsa den där boken.

Later!

Tolv timmar senare

Och ett hårt pass på gymmet känner jag mig heeelt död, hahaha!
Efter matten drog vi ner och käkade, sen drog jag, Cami och Cemil ner till gymmet tränade och sådära.
Cemil skulle vidare till Tc och jag och Cami till rådmansgatan, helt soft. Var väl hemma vid två kanske. Ganska skönt, låg och sov i drygt tre timmar och sen pluggade och nu har jag fixar lite grejer på min dator och det värsta är att båda mina hårddiskar är HELT fulla så måste rensa som fan.. Jävla serier, allt är deras fel!
Ska väl fortsätta imorgon med datorn efter en innebandytunering och mycket plugg, det är väl typ det som väntas i helgen, plugg plugg och plugg. Menmen, bara några få månader kvar nu så det är bara att sätta igång och plugga plus att  alla mina A-kurser tar slut nu till sommaren och pallar inte med massa ign.
Aja, ska lägga mig och läsa min bok, och sen sova.

God natt!

Somliga straffar gud med desamma, andra lite senare,
Det var din tur att straffas nu.

God morgon!

Somna vid ett inatt, men känner mig ganska utvilad ändå. :)
Sitter i "elev"rummet nu och chillar med Ashur och Cami, ska igentligen plugga matte men blev inte så, med IG på båda första proven väntas ett omprov nästa vecka, it sucks men vad ska man göra (?)
ska försöka plugga lite nu innan jag dödar mig själv, bara en lektion och sen gymmet! deee bliiir sooft :)


Puss!

Det man inte vet, får man alltid reda på..

Ibland är jag bra, nästan för bra!

Har precis hängt upp allt på galjar och sådära! :) ska försätta och vika alla tröjor och sådära, får se om jag orkar göra allt idag. Är ganska trött men ändå inte, känner mig lite ensam typ ;p
ska forsätta nu sen packa gymkläder :)

får se om jag skrivit något mer.

Later!

Vissa borde verkligen ta åt sig!

varför har dom flesta tjejer blivit så patetiska att dom lägger ut bilder

där dom riktar kamerorna ner i linnet och oftast pushar upp. Eller

gör med avsikt så man ska kunna se. Eller ja, varför inte ta kort på rumpan?

Ja, även ställa sig framför en spegel och lägga på extra mycket läppglans på

läpparna, puta med dom och trycker upp håret och se lite extra bitchiga ut.

Bara för att killar ska bli impade, och hålla på med er. Eller ni killar

kanske faller för det? Ni kanske tycker att det är en vettig tjej att ha som gör

sånt? Men ni tjejer ni kan ju lika gärna gå i bara BH inför alla killar så dom ser,

eller gå och puta med rumpan så dom lägger extra mycket blickar åt den. Sen blir det

ju inte bättre utav att ni beter er som skit heller. Inte alla med vissa.

Ni leker med killars känslor. Ni tar allt som skit. Ni gör något med en kille,

sen när ni fått det ni vill ha, ja, då går ni vidare till nästa. SERIÖÖÖÖST,

vafan är det för fel på er?! kan ni inte bara växa upp, ärligt.

Skaffa er ett liv! Det är bara så jävla omoget. Men klassade som horor,

bitchar, fjortisar kanske ni vill bli, eller? Det är bara ni som ställer till det för er själva... 


Something


Tankar

När jag var på väg hem så satt och tänkte en massa, vilket jag alltid gör, har alltid massa frågor utan svar, men just den här saken med våld, det är en stor sak. Det är många personen som tror att dom kan slåss, att dom klarar av det, att han/hon klarar av att få en smäll på käften. Men om man aldrig vet, om man aldrig har fått en smäll då vet man inte. När man inte  vet, då kan man inte heller tro att man vet. Första smällen gör alltid ondast, men den är alltid skönast att ge.
När man har fått ett par slag gör det inte lika ont längre, man tål mera. Och i slutet så känner man det knappt.
I slutet handlar det ändå om hur hårt man kan bli slagen inte hur hårt man kan slå, lägg det på minnet!


100 frågor om mig!

SENASTE:
1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Farmor
3. SMS: Cami
4. Sång du lyssnade på: Chris Brown - Superhuman
5. Gången du grät: Måndags

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Ja
7. Har någon varit otrogen mot dig: Inte vad jag vet
8. Har du varit otrogen: Nej
9. Förlorat någon speciell person?: Ja
10. Varit deprimerad?: Ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes?: Några gånger q;

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Vit
13. Lila
14. Svart

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Ja
16. Fått ditt hjärta krossat: haha det har gått 3 månader på året! Nej
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: På sätt och vis
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: insåg det för ett tag sen
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Yes
21. Kysst en kompis: Jarååå
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: 99%
23. Hur många barn vill du ha: Två, en tjej och en kille.
24. Har du några husdjur: Nej
25. Vill du ändra ditt namn: Nja ibland
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Den ägnade jag i mitt hus
27. Vilken tid vaknade du idag: 11:00
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Låg i manges säng
29. Någonting som du längtar till: Värme
30. Senaste gången du träffade din pappa: Söndags
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Kommer inte på nu
32. Vad lyssnar du på just nu: Grabbarna del två - Ken
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja, haha!
34. Vad gör dig irriterad just nu: Ingenting

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Louise Olofsson
37. Singel/upptagen: Vet inte
38. Stjärntecken: Jungfru
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Trångsund
41. Gymnasie: Idrottsgymnasiet
42. Högskola: No one
43. Hårfärg: Bra fråga!
44. Långt eller kort: För kort
45. Längd: 160
47. Vad gillar du gällande dig själv: Öööh...
48. Piercings: Navel och öron
49. Tattoos: Snart så!
50. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Kommer inte ihåg
52. Piercing: Öronen
53. Tattueringen: Nästa månad!
54. Bästa vän: Mangus och Thereze
55. Sporten du spelade: Fotboll
56. Husdjur: Hund
57. Vaccination du minns: Den där man får typ i fyran
58. Konsert: Kommer inte ihåg
59. Förälskelse: Magnus
60. Alkohol du drack: Öl

JUST NU:
61. Äter du: Inget
62. Dricker du: Vatten
63. Är du påväg att: Gå och duscha snart
64. Lyssnar du på: För långt bort från mig - Medina
65. Väntar du på: Ingenting

DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn? 2 st
67. Vill du gifta dig?: Vet inte
68. Karriär i åtanke?: Ja, fast nej.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Mee....båda
70. Kramar eller pussar: Måste säga båda igen..
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Blandat
74. Snygg mage eller snygga armar: 50/50
75. Tattueringar or piercings: Tattueringar
76. Känslig eller inte: Inte för mycket
77. Ragg eller förhållande: Har tänkt på de där.. jag vet inte!
78. Bråkstake eller tveksam: haha, jag vet inte. Men han ska ju kunna stå på sig.

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Ja
80. Gjort något sjukt spontant: För många gånger
81. Tappat glasögon eller linser: Nej
82. Haft sex på första dejten: Dejt och dejt
83. Krossat någons hjärta: Ja
84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja fast nej
85. Har du blivit arresterad?: vad räknas som arresterad (?) haha
86. Dissat någon: Ja
87. Gråtit när någon dött: Ja
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Hahahaha, "aa" nooooog!

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: JA
90. Mirakel: Nej
91. Kärlek vid första ögonkastet: Ibland
92. Himlen: Ser den hela tiden så aa
93. Tomten: Sjävlklart
94. Att kyssas på första dejten: Why not?
95. Änglar: Nej

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång?: Nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut?: Vidrig fråga
99. Vad kan du verkligen inte leva utan?: Min lillebror, min bästa vän och min farmor!
100. Att posta det här är din 100 sanning?  JA.

oooopps!

Har inte haft någon tid att blogg dom senaste dagarna, men skriver alla dagar nu :)

Måndag:
Dagen gick ganska fort och kommer knappt ihåg vad jag gjorde i måndags, hade bara två lektioner, Engelska på morgonen vilket var roligt, svenskan var väl inte lika rolig, fick skäll av min lärare menmen sånt får man ta.
Efter skolan så köper Sahand en godis påse med bara gott godis i, och så ska jag ta några, men vad tror ni att Mongot Albin gör? jo han ska rycka ifrån mig den och hela påsen går sönder och allt godis ramlar på golvet, jäkla idiot han är :)
Menmen, åkte till Hallonbergen och träffade Christan och Madi. Christian går hem efter ett tag och jag och Madi åker till Madis skola för att hämta en sak, och sen åker vi vidare till Sumpan för att hämta p-piller recept, eftersom jag är på sista kartan nu. Det var väl typ det. orkar inte skriva mera om måndagen. Men ändå en ganska skön start på veckan!

Tisdag:
Vaknar upp och känner hur hela min hals svider och det är snöstorm ute inte lika soft, menmen, gick upp och fixade mig och allt, och gick till bussen. En buss som brukar ta 20 min tog 50 min så att Camila inte orkade vänta längre, eller jag sa att hon fick åka utan mig. I centralen går Alibn på så det var lugnt. Första lektionen Religon, kommer inte ihåg vad vi gick igenom eller jag var inte så aktiv, men vet iallafall vad vi ska göra till nästa vecka så ska plugga på det nu i helgen.
Efter religonen hade jag geografi gick också bra och sådära. Sen hade jag rast i drygt två timmar, idrott på GIH vilket var feeeeeeett roligt men svårt som fan, skulle göra massa övningar och så. Gjorde med Albin tills Mange kom och då gjorde jag med Camila :) Efter det spelade jag, Mange, Albin, Ashur, Cemil, Antonio och Wagi fotboll mot några killar från GIH, vi förlorade men det var ganska roligt, efter det åkte jag hem till Mange och sov. Hände väl inte så mycket efter det, var kvar hos mange och kollade på Fotboll och sådära, somnade vid 22 först men vaknade vid halv ett av att mange inte hade kommit hem än. Tur att han kom fem min efter. Låg och snackade lite med han och sådära. Somnade väl vid tre igen.

Onsdag:
Vaknade först klockan åtta men kände att jag inte pallade naturhistoriska så somnade om och glömde helt bort att mange hade morgon lektion, så väckte han inte, vaknade igen vid  tio och kollade bara på klockan, somnade om och så väckte mange mig vid elva, gick upp och klädde på mig och åt frulle och drog till skolan, träningslära första 40 min och sen spanska. Kändes bra på båda lektionerna, men kanske för att jag var utvilad ;p haha!
Slutade vid två och åkte och möte farmor i kista centrum för att hjälpa henne att handla och sådra, vart lite god saker också till mig själv (a) haha gick hem till farmor och åt grillad kycklig och sånt där långt bröd, kommer aldrig ihåg vad det heter. Men det var gott! Efter det så spelade jag och farmor kort, jag utklassade henne med 5-0 vilket kändes bra! synd att vi inte spelade om pengar, hahahaha! Men som vanligt fick jag lite små krus när jag gick där ifrån, tack farmor!
Kom hem för typ en timme sen och har inte gjort så mycket sen dess, ätit lite och sådära.  Känner att inlägget börjar bli föööööör långt så skriver inge mer på just de här inlägget.

Puss!

Du gör mig hel!

plugg plugg plugg

Heeeelt allvarligt, det tar aldrig slut (!) Får panik,  har kommit på vad jag ska göra den här veckan, vill ni veta?
Plugga, träna, plugga, träna, plugga och träna och plugga änu mera! visst låter det kul? jaa jätte!
Imorgon börjar skolan igen med mina söta vänner, får se om Sahand är frisk hoppas det annars kommer man få dras med wagi och jeppe och förmodligen albin, jäääääätte kuuul!
Aja, ska lägga mig och kolla på Las vegas!


Laaater!


είμαι κανείς σαν εσύ!


Som ett ljus mitt i allt annat


Söndag

Har så mycket att skriva men allt går ihop, alla tankar korsar sig, och mina känslor blir bara värre för varje dag som går, tårarna rinner lättare än någonsin. Allt kaosar verkligen nu. Men det är bara att bitta ihop och försöka göra sitt bästa av allt, medans hjärtat och hjärnan säger emot varandra och hela kroppen har ett krig med sig själv. När ingenting känns något värd längre. Tiden rinner bort som sand mellan fingrarna och allt blir värre för varje dag som går. Så fort jag blundar är det som att jag ser mitt liv åka förbi framför mig. Känslorna är för många, för komplicerade.
Och det värsta är att alla säger att man mår bättre av att prata med någon och sådära, vilken idiot har kommit på det (?) 
Att man ska sitta och berätta sina mörkaste hemligheter för någon som är utbildad för att förstå, ingen kan förstå om man inte har gått igenom samma sak, och det blir ju inte bättre för att 90% av alla vuxna säger "det är säkert bara en tånårsgrej du går igenom" ni alla kan ta er i götten. Det finns några få personer att 'tacka' för att jag fortfarande orkar kämpa. Några få personer som jag har lagt all min engeri på.



6 dagar, jag försöker verkligen det gör jag.

Lördagen

Bjöd på en massa gott, åt en goooood middag med Pappas familj och drack vin heeeela kvällen lång och åt massa good ost och sånt dära. Och det första jag gjorde när jag kom hem till mamma var att lägga mig och äta chips, en riktig fettis helg, haha!  Blir stenhård träning nu i veckan, vilket verkligen behövs.


Later!


Fredagen

Den började ganska segt mötte upp Camila i gullmars och drog till Sjöstadshallen för innebandy "träning" har sånt där dm nästa vecka eller vad det heter. Spelade i drygt två timmar, Camila gick hem efter en timme, svikare.. Var kvar med Mange, Albin, Jeppe och Wagi till tolv typ medans jag och mange lirade lite boll spelade dom andra innebandy eftersom att Albin och Jeppe kom när vi hade slutat veeerkligen clever. Vid tolv röde vi oss mot tvärbannan och fick springa för att hinna med, Albin, Wagi och Jeppe förstätte till Liljeholmen medans jag och Mange gick av i gullmars och mötte upp Camila, åkte och åt och mötte upp Ashur nere vid Cypern, satt där i typ en timme. Sen åkte jag och Camila till Kista och Mange och Ashur till Hallonbergen.  Var hemma vid halv fem och packade då ihop mina saker och åkte till pappa för att äta middag. Sen är det bara en fett minneslucka! hahaha.
kul med världens baksmälla på en lördag..
är allt jag har och säga.


Ska gå och handla slush med Lidia nu.
Later!


segare än någonsinn

Tror jag har fått in svenska nu, sug av mig va svårt det är. Ska snart lägga mig och kolla på Las vegas i hopp för att somna dirket efter. Ligger på S2 nu :) ganska soft. Har massa jag vill skriva men bör inte skriva ner det.
Ska iallafall ge mig själv lite beröm för att jag var så duktig på matten idag :) *min enda lektion på torsdagar* Tror jag aldrig har jobbat så mycket jag gjorde idag, vart helt stolt när min matte lärare sa "bra jobbat louise", annars tycker man inte om han så mycket, han har inte riktigt alla chips i chips påsen. Var precis inne på skolapp och såg att min sista gröna vecka var v.45!!! shit, fast den här veckan har varit bra också har bara kommit försent på två lektioner men ändå, nästa vecka ska vara helt grön :))

Helg imorgon och har ingen aning om vad som händer, vill egentligen sätta mig med grabbarna och dricka bira men jag borde inte göra det, ska kolla om pappa ska jobba hela helgen annars kanske man kan hälsa på han och få se hans nya mobil :) 
Jag låter er veta, puss!




 

Jag behöver dig mer än vad jag älskar dig och
jag älskar dig så otroligt mycket, M.H.


ακόμη εσύ

εσύ είμαι ο καλύτερος, καλύτερος από ο καλύτερος.

HAHAHA


In the night I hear them talk

The coldest story ever told, somewhere far along this road.
She lost her's soul, To a man so heartless.

bläääää

Svenska prov imorgon, awwio! Har pluggat dom senaste fem timmarn (och kollat på Las vegas) så börjar väl få in lite i mitt huvud nu.
Satt och funderade på en sak idag när jag satt ute och rökte i solen med mig själv. Folk säger att man inte kan styra över sina känslor, att man måste låta hjärtat bestämma någon gång, hade jag låtit mitt hjärta bestäma hade jag nog inte varit den personen jag är idag. Jag är en sån person som aldrig vänder andra kinden till. Jag är en sån person som inte visar mig svag i första handen och det är få personer som har sätt en tår rinna ner för min kind.

Att handla mot sitt samvete är osäkert och farligt,
jag vill inte gå emot mitt samvete.

jo men va kul!

Har aldrig känt mig mera ensam en just nu, kände mig skit trött när jag var i mitten av Las vegas sen när jag stängde av vart jag pigg och alla tankar började komma tillbaka. Är verkligen trött på att inte kunna sova längre, skönt att man bara har en lektion imorgon dåra.. Fast sen måste jag plugga sönder mig själv så det är väl mindre kul. Ingenting är kul just nu. Funderar på att klicka hem massa kläder eller något, även fast jag vet att inte har pengar till att köpa massa onödiga saker. Får väl bli ett till Las vegas avsnitt och hoppas att man kan somna efter det.


Om jag älskade dig förut är det,
ingenting gemfört med vad jag gör nu..

Over and out!

Sista inlägget för idag, ska lägga mig och kolla på Las vegas sen sova. Bara en lektion imorgon och ska till tandläkaren senare på eftermiddagen.

Sleep tight!

True

"De kristna hatar muslimerna för de kristna var drängar under ottomanerna. Muslimerna hatar de kristna för muslimerna var drängar under kommunisterna. Kroaterna hatar serberna för att de samarbetade med kommunisterna, på samma sätt som serberna hatar kroaterna för deras samarbete med nazisterna; nu hatar bosnierna montenegrianerna för deras samarbete med serberna. Serberna hatar albanerna för att de kommer till Jugoslavien. Makedonierna hatar Jugoslavien och vill till Grekland. Alla hatar serberna eftersom de är fler än alla andra som kan hata ... Och alla har vapen. Så - fråga inte jugoslaverna varför de krigar."


m.h

You are the last one I'm going to leave.

It's a place in my heart that no one can take

and this place belongs to you.


My only weakness is you.

behöver bara en rubrik

Dagens låt


miss u guys!


För mycket tankar

Kan inte koncentrera mig på något alls längre, dom två personenera som betyder mest för mig, ena betyder bara mer och mer för varja dag som går, medans den andra personen blir mer obetydlig för varje dag som går, kan inte förstå hur du kan vara så falsk, du är som en dubbelmoral, jag kan inte ens sätta det i ett ord. Du brukade betyda så mycket för mig, men nu är du bara somebody.. Jag känner inte ens dig längre, vet inte vem du är och vet inte vart vi står. Men jag vet att vet att jag menar dig, jag vet att du vet vad du har gjort. Och någon dag så kanske du inser själv att det inte var värt det.
Medans den andra personen var där för mig, den personen vände inte andra kinden till.. Du gjorde.



Tårar som blir till ett vattenfall

About to day

Vaknade först kvart i sju men somna om till halv åtta då jag gick upp och klädde på mig och plattade luggen, efter det väckte jag mange vilket tar typ en kvar, schysst! Men vi hann iallafall med den tuben vi skulle ta. När jag väl kom till skolan så hade jag Geografi första och skulle redovisa sitt grupp-arbete - kul att ingen i min grupp var där, Men som jag brukar säga, Me, myself and I. Fick sluta tidigare för att alla var klara, hade rast i 30 min och sen naturkunskap vilket inte var så intressant, Per stog och berätta om sitt liv (som vanligt) och sen fick vi jobba lite i boken. Albin ska också börja i 'vår' skola. Fast inte i min klass för att den är för stökig, hahaha.
har också fasnat för Kanye west-heartless låten, jätte kul. Ska plugga lite och sen kolla på Las vegas.

Later!


blue

Jag har slutat leta, slutat söka, du är allt jag behöver och allt jag vill ha. Att ligga i din famn är något jag skulle kunna döda för. Orden kan inte beskriva den här känslan, jag ber dig nu, stanna kvar, ge mig en chans.
Att hoppas är inte samma sak som att veta, jag hoppas, jag vet inte..
Du är bättre än bäst.

16 timmar senare!

sitter hemma hos mange med Albin och kollar på Tila. Eller det är slut nu, hon valde killen.  :)
Har så jävla ont i ryggen så att jag håller på att dööööö!!
Nu sitter geekarna och spelar tv-spel... men vad ska man göra?

Tre lektioner imorgon sen hem och plugga, låter inte kuuuuuul!

Ajuste!! hade matte prov idag, det gick bättre än väntat.

Ska lägga mig och dö nu.

Later!


jag älskar dig mer än livet..


 


Wops!

Ser att jag inte har skrivit något på flera dagar, my bad!  Har inte haft någon ork. Nu har skolan börjat igen och det känns bättre än någonsinn -SAJK! Tre månader kvar sen har jag klarat första året. :)
Har så mycket att plugga nu så att när jag bara tänker på det mår jag illa. It's really make me sick.

Ska fixa klart det sista sen väntar kylan!

Later!




Du är och förblir den jag vill dela mitt liv med..