Shoo Pillan och Roger! ;D

HAHA!

Hej kära extra föräldrar :)

Jag tänkte bara informera er om att nu när ni har börja läsa min blogg om mitt och Therezes skötsamma liv, så kommer jag inte längre informera er om någon som händer på helgerna när hon är här, eftersom då skäller ni bara på oss!! :(

Mohahaha payback is a bitch :)


Jag borde skämas!

Har inte sktivit i bloggen på nästan en vecka, men jag har varit upptagen. Har varit mycket med Thereze och försökt hjälpa henne med hennes liv.. Awio va bra de har gått! Sen har de varit skola och allt. Och försöker leta rätt på ett par jävla solglasögon, helt värdelöst.. Har även ett bruttet revben hur jag fick de kan vi diskutera någon annan gång, måste leta vidare och måste kolla på one tree hill.. Ajuste, mr nice guy klarade uppkörningen, grattis snygging :)

C'ya


Wagi, om du vill vara med i min blogg, börja va i skolan snorbarn :)

God morgon!

eller inte en sån god morgon, är dödstrött men de får funka.. Ska gå om ett tag, blä.. Tisdagar är värre än måndagar!
Men iallafall, slutar väl vid två idag eftersom vi ska åka skriskor jiiipppiiiee! -eller inte. Jag har aldrig ägt några och kommer aldrig göra de. De är inte min grej! får se om jag hookar upp med Thereze idag, skulle sovit hos henne igår men min mamma orkade inte köra mig - och då orkade jag inte gå till henne ;p haha!
En helt värdelös text, precis som vanligt! :)


Vi hörs sen,

C'ya


Det är du som gråter, för att skölja ditt samvete.

Jag lovade ju!!

Jag börjar skriva allt dag för dag nu :) får se hur lång tid de tar innan jag ska tagga :D

Torsdag:
Thereze mötte upp mig vid elva så käkade vi lunch med Cami, sen åkte vi hem till min pappa och hämta mina kläder och lite sånt dära :) sen rignde jag Mr Erik och sa att jag och Thereze tänkte komma förbi och självklart kunde vi de :) thihi!
Åkte hem till mamma och lämna drunk trunk och lite sånt dära, sen åkte vi hem till Mr Erik och Pw, chillade där i några timmar, (hände lite priiiivets)  åkte hem till mig och lagade käk och kollade med Pw om han skulle träna och de skulle han, men han sa att vi kunde komma ändå och vänta tills han kom hem, så jag och thereze tod med drunk trunk och åkte ditt, och då var bara Andreas och Niklas där, Erik, Freddan och Bast skulle komma samtidigt som Pw typ. Så jag och Thereze börja kröka, haha! shit man va dåligt jag mådde... usch! Vid ett tiden åkte vi hem och soov!

Fredag:
Vaknade vid Elva och hoppade in i duschen och åkte mot Sumpan för att lämna Therezes Kockkläder, de va lite roligt, snackade lite med hennes lärare och han trodde att Marcus var min Bebis, hahaha! Gick till donken och åt lunch, såg vääärsta snygga killen där! omg!! tog bussen till Ör och lämnade Marcus hemma hos Ann där Mange, Christian och Angelica var och skulle passa han resten av kvällen! Gick hem till Thereze och packa ihop lite saker och åkte sen till Eriksdalshallen där hon skulle ha stadslagsutaning, satt där med Censies (osäker på stavingen) Mamma och pappa, lite roligt, hennes mamma är heelt underbar :) Och jag tyckte att de gick bra för bådde Censie (?) har helt glömt bort hur man stavar hennes namn -shit man inte bra asso! Åkte hem till mig och chillade lagom med god mat och allt!

Lördag:
Vaknade någon gång vid elva hoppa in i duschen och käka frulle med Thereze, vi åkte till Solna mötte Censie, Guzze och henne pojkvän Patrik, Dom skulle spela match mot Äckliga råsunda.. Hatar de laget Therezes lag vann iallafall med 4-5! skööööönt! Åkte hem till Thereze och chillade där in liten stund efter åkte vi hem till min farmor och åt och snackade lite tog även ett glas :)  Gick till Centrum och mötte Censie och Sara (?) snackade ett tag och köpte cigg åt mig, Thereze och Sara! Drog hem till mig och chillade lagom tills vi kom på att vi ville ha dooonken! :) drog till sköndal och chillade lagom :)

Söndag:
En helt vanlig söndag!



Nu har jag inte skrivit allt som har hänt, men de mesta iallafall, mer än så här behöver ni inte veta, och ja jag är en alkis vad ska man göra?


oppss!

Som ni säkert ser har jag inte haft tid att skriva i bloggen, inte bra! men iallafall!

Thereze har bott hos mig sen i torsdags och åkte hem i går och nu bor C här! väldigt kuuuuul!

jag har ingenting att skriva. Thereze och min man fyller år snart :) måste firas! :D haha
menmen, jag ska börja skriva bra igen, men just nu så orkar jag inte skriva något alls, jag lovar att jag ska skriva allt som har hänt lite senare idag, efter några One Tre Hill avsnitt!

C'ya



I'm lost without you!


Stick, dra, tagga, jag venne vad.

Har sånn jävla träningsverk och allt de här känns helt jävla meninglöst allt känns meningslöst! fuck it all!
Vill bara gå och sova och aldrig vakna. Saknar min andra halva.
Nu är de honey som gäller sen sova,
Godnatt!

C'ya



Grabbarna från förorten del 2, mecka!

Onsdag

Jordens sämsta dag, har så jäääävla ont i både nacken och i ryggen, twii!
har inte gjort något alls idag, ba slappat hela jävla dan, får se om jag åker och tränar sen, men de verkar vara tveksamt.
Hatar när man bara sitter hemma och slappar och alla andra är i skolan, och jag har verkligen ingenting att skriva om..
Veckans planer är sämre än någonsinn, ska nog träffa thereze på fredag och lämna hennes kockkläder, min bästis ska inte bli kock, och anledningen till att ni inte har hört något om henne är att vi har haft lite knas, men de är löst nu. Precis som vanligt så löser vi de mesta :)

helt värdelöst, ska åka och träffa thereze nu, så puss och kram.

C'ya!


brist på något att skriva

Känns som om jag förlorade all min kraft på att skriva här i bloggen..
Skolan började idag, usch twii och blä. Saknar sommarlovet fett myyyycket!
skulle igentligen börjat klockan tolv idag, men tror ni att jag visste om de? - nej de visste jag inte.. fuck de här asså..

Trött på de mesta just nu, ingenting känns något värt längre, har tappat lusten till de mesta, usch de känns som om jag bara klagar hela tiden, de kan jag be om ursäkt för, inte för att jag menar de. Men de ser bra ut.

Håller på att ladda ner Stomp the yard nu, den är väl klar om 20 min, ska kolla på den och sen sova.

Ännu ett världelöst inlägg..
C'ya

Gör en halv själ hel igen..

Söndag

Alla söndagar är likadana, man vaknar upp bakis och börjar undra varför man igentligen dricker så mycket som man gör.
För mig inbär en söndag absolut ingenting ba tare lugnt och vila upp sig för den nya veckan, en ny skolvecka aawiooo! Utan Arvand bebisen :(

Hela de här inlägget är värdelöst, så skriver inge mer!

C'ya!

Våra tider är som bort blåsta men jag glömmer inte

Jag har börja sakna saker som jag tog för givet..



 

Jag tänker ganska ofta på de vi gjorde, du var ändå min bästa vän. Och nu vet jag inte vart vi står, vi växer ifrån varandra och de verkar mer och mer som du inte bryr dig. Jag var ändå den som alltid stog kvar vid din sida, jag var ändå den som fick ta mest skit, och även fast jag fick göra de, även fast du gick bakom min rygg, även fast du lovade på våran vänskap och svek mig änu en gång, även fast du ljög för mig om en kille, trots allt de. Har jag fortfarande stått vid din sida, för bästa vänner kan ju förlåta allt. Men jag tror de är försent nu, jag tror de är dags att vända en sida i boken och börja leva ett liv utan förhoppningar att de ska bli bra. Jag har gjort allt, allt jag har kunnat göra. De är ditt val nu.

Ingenting är som de var för 5 år sen, MEN de betyder inte att jag har glömt. Jag gråter inte för att de är roligt, jag gråter för att jag saknar.


 


UTGÅNG PÅ INGÅNG!

Dags att sätta på sig sista kläderna och sticka!

Lite snabbt om idag:
Vakna vid ett och käka frulle och kolla på någon halv dålig film efter de åkte jag och spendera pengar på onödiga saker som vanligt! kanske lägger upp bild, men min kamra vill dö typ (?) så får se :p
åkte hem och käkade lite mat och sådära hjälpte till i tvättstugan och nu är de dags att tagga!

Stay cool, C'ya!

De behövs inte!

Jag sa till dig att du skulle akta dig, varför forsätter du hålla på då? de är ba du som förlorar på de, och de vet du om. Alltid mitt spel och alltid mina regler!





try too live my life


Back on track!

Inge bra upptradering nu när allt ha börjat igen!  Ska ändra på de!
Skolan började ju i onsdags, väldigt skönt tycker jag, jag trvis bra även om de är vissa horungar man vill vrida nacken av. Men så är de alltid. De var en kort onsdag och efter så träna jag och sen träffa jag Madi och Stoffe :p sen var de torsdag och då hände samma sak typ, träna, var i kista med Cami, Sahand och "Snyggingen" :) sen träffade jag Madi, Stoffe, Äpplet och en konstig kille (a) och idag är de fredag och jag har jobbat från sju till två, sen somna jag när jag kom hem och vakna för ett tag sen och käka middag. Va som händer ikväll är oklart, ska kolla med Erik vad som händer :)


C'ya!


Back to black!

Sisådära, nu har jag färgat mitt hår mörkt :) de känns ganska ovant men jag tror att de ser bra ut, måste boka tid och klippa luggen lite bara :) för den börjar bli för lång nu (:
väntar på att mami ska komma och lämna mitt busskort och nycklar eftersom jag glömde ta de igår när jag hämtade lite kläder och sådära :) sen ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film, har inte bestämt vilken än.

Sov gott och god natt!

C'ya

hello goodlooking!

Tjaba!

Idag har varit världens meningslösaste dag, pappa väckte mig klockan elva och jag var helt DÖD. För jag kunde inte somna även fast jag inte sov natten till igår. Låg och smsa med Madi till halv fem typ i morrse, inte bra!
Jag kände mig verkligen bara för att somna om, men ikke sa nikke. Gick upp och gjorde frulle och satt på en film, den var ganska bra faktiskt :) sen bestämde jag mig för att gå och handla hårfärg så de har jag gjort också, så ska nog färga håret lite senare (: Back to black! dags att bli brunett igen (:  verry niiice! :D

Hela de här inlägget är meningslöst.

C'ya, stay cool!

Att sova

är nog inte ritkigt min grej, jag kan helt enkelt inte somna. Spelar ingen roll vad jag gör! får panik!
nu ska jag hålla mig vaken hela dagen och gå och lägga mig i tid ikväll, skolan börjar ju på Onsdag, wiwooow!
Jag kom på en sak jag sa ju att nyårslöften inte var min grej, men jag har nästan som ett nyårslöfte och de är att ta börja umgås med mina gamla vänner igen, eller iallafall att börja prata med dom mera, "en gång hooden, alltid hooden."

C'ya


Madi, tack för att du finns :)


..

en smäll i ansiktet sen är det över. jag visar mig alltid som stark. inte sårad. jag tål allt. men innerst inne är jag som ett glas som faller ner o väntar på att krossas, och när det väl händer har jag ingen stans att ta vägen. min hjärna fungerar inte. mitt hjärta slutar slå. ni vet, när man inte orkar gå upp ur sängen, när man inte orkar förtränga klumpen i magen och torka tårarna som faller?

Halloj!

Söndag och allt!

Är hos min papi, vet inte om jag ska åka hem idag för jag har nämligen inte tagit med mig så mycket kläder och sådära, så får se om pappa orkar köra mig fram och tillbaka eller om jag stannar hos mami :)
Man har ju inge busskort heller så jag känner mig heeelt fast, men får se vad som händer fram mot kvällen.
Jag är ganska sugen på att färga mitt hår mökrt igen, men vet inte riktigt, får se!
Nu har jag ingenting att skriva.

C'ya!

2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Aaah, några få saker.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Hahaha, nyårslöften vad är de?

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, inte vad jag vet.

4. Dog någon som stod dig nära?

Ja, två st. Vila i frid!
5. Mest efterlängtade möte?

Finns för många

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

En sak

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

22 juli..

8. Bästa minnerna ifrån sommaren 08?

Landet med familj + med Magnus och hans familj
9. Vad var din största framgång 2008?

hahaha min vadå?

10. Största misslyckandet?

Första veckorna i gymnasiet.

11. Största misstaget?
Gooosh, för mycket.

12. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag är alltid skadad!

13. Bästa köpet?

Min bikini, tror jag.
14. Träffat någon kändis?

Ingen är känd i mina ögon
15. Vad spenderade du mest pengar på?
Onödiga saker

16. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Magnus

17. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

Inga

18. Har någon du känner tagit körkort?
Wictor, Mattias, Sara osv..

19. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Olika dag för dag

20. Vad önskar du att du gjort mer?

Berättat hur mycket du betyde

21. Vad önskar du att du gjort mindre?
Älskat
22. Hur tillbringade du julen?

I London

23. Blev du kär i år?

Ja, är fortfarande

25. Favoritprogram på TV?

One tree hill

26. Bästa boken du läste i år?

De ska bli ett nöje att döda dig

27. Största musikaliska upptäckten?

största vadå?
28. Något du önskade dig och fick?

My baby

29. Något du önskade dig men inte fick?

Aldrig haha :D

30. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Middad med familj och släkt + Ebba.
31. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Nja
32. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008?

Shorts&linne, tights och bikini.

33. Vad fick dig att må bra?

Mig själv
34. Läskigaste upplevelse?
Något med Thereze säkert!
35. Äckligaste upplevelse?

Samma som 34

36. Vad är du mest stolt över från 2008?

Att jag är bäst (?)

37. När var du mest nervös?

Ska inte skriva om de i bloggen
38. Där du tillbringat flest helger?

Magnus & Thereze

39. Vad fick dig att må dåligt?

Två saker
40. Hur kommer nyårsafton spenderas?

Familjen + Thereze och kröööök!

41. Vem saknar du?

My boo

42. De bästa nya människorna du träffade?

Inga

43. Ditt mål för 2009?

hahahahahaha, har inga såna dära mål
44. Vad längtar du till år 2009?

Nytt år, nya besvär!


10 år


En bild säger mer än tusen ord

here is the story..

love would'nt feel so sweet if it wasnt for pain..

Ingen rubrik

Falskheten är osynlig, kärleken är blind, vänskap är brytbart. Det spelar ingen roll om man orkar kämpa, kan kämpa eller bara ger upp. För livet är ett test, både psykiskt och fysiskt, skyll inte på att du inte har styrkan, för innerstinne finns den kvar. När du var liten hade du modet att ställa dig upp bara några månader gammal, och försöka gå. Det handlar om stanna upp, fundera och chansa. Du kan fortsätta om du har viljan. Försök aldrig att radera, för spåren av det du precis försökt sudda ut kommer alltid att finnas kvar, varesig du vill eller inte. Tiden rinner förbi, även om du vill att det ska gå saktare, allt samlas i ditt huvud och i ditt hjärta stannar de minnen du allra helst vill minnas. Glöm inte bort att de människorna som sårat dig, inte är värd en plats hos dig. Man måste sätta gränser för folks beteende och hur människor behandlar människor. Vissa är för snälla och glömmer bort sig själva och då är det fritt fram för andra att trampa på en, jag vet vad jag pratar om, glöm inte att säga ifrån. Sen finns det vissa som blundar för andra och endast ser sig själva. Hade jag kunnat, hade jag velat skriva en bok, för det finns så mycket att säga, men ingen som lyssnar. Tillslut kommer ni alla hitta syften i livet och även skapa mål.

Någon?

Som vill göra en ny design åt mig?

trust us, we will be truble for you.

Delete


Jag skulle kunna..

.. Skriva om allt som har hänt under 2008, men de orkar jag inte. Inte idag och förmodligen inte imorgon heller. Mitt 2008 var inte världens bästa och jag orkar inte lägga mera tid på att tänka över alla misstag jag gjorde.
De är nya tider nu och man ska blicka framåt inte tillbaka. Men de finns personner som jag saknar så att de gör ont i mig. Men saker och ting är inte som de var för 5 år sen, men de betyder inte att jag har glömt, jag gråter inte för att de är roligt, jag gråter för att ni var mina bästa vänner..
Men livet går vidare, och de här året ska jag ta tag i mig själv och sätta mig själv i första hand (men de kommer aldrig hända).


De är fult att ljuga

De borde du ha lärt dig, men fine. Varsegod, ditt val inte mitt.
Men våga inte komma sen och säga "fölåt" ordet "förlåt"
exixterar inte längre i mina öron och spec inte när de kommer från dig.

Ring dina kompisar och gråt ut, mig ringer du inte. Du har bevissat vem du är.


gott nytt år folk!

RSS 2.0